Poznáte pohlaví?
Ahojky, jen by mě zajímalo dá se to poznat?utz 13+0.
děkuji🙂

@krive říkala že je brzo..a že to vypadá spíš na holku. já u syna v 15+něco toho pindu nepřehlídla taky😂
@snezenka123 rekla bych devcatko 🙂
@snezenka123 tak hold nezbývá než vydržet, když ani Dr si nebyl jistý 🙂 však ono to jednou bude poznat 🙂 ale chápu tu nedočkavost 😊
@snezenka123 tak to chápu 😂 my máme doma jenom jednoho pinďu, tak jsem zvědavá na druhé. Já jsem ráda že můj Dr dělá utz ve 12, 20 a 30tt a za ostatní si musíš zaplatit, aspoň se "nestresuju" u každého utz jestli už to bude vidět 😂
@krive no já mám gyndaře s utz až v tomto těhu. předtím jsem měla také pouze ty třiutz.. plus mínus třeba nějaký navíc, pokud se něco nezdálo🙂
@snezenka123 😍
@snezenka123 tak ono je to asi fajn vidět prcka pokaždý, ale mě to vyhovovalo a kdyby se něco nezdálo tak taky udělá navíc 😊
těžko říct, já bychzase tipla chlapečka, ale nevím, nevím 🙂 Nám to ve 13.TT říct nechtěli na screeningu, že je vrzo.Tak jsem byla na kontrole včera v 17tt a bobátko si to opět prospalo v poloze ležícího Budhy :D no prostě nožky v tureckém sedu pod sebou a ležel si na čele. Pokusy o probuzení marné, vedly jen k tomu, že si strčilo prst do pusy, což bylo vidět na UTZ krásně :D Takže místo fotky pohlaví, mám krásnou ruku :D A zase měsíc čekání 🙂 tak snad to zase neprochrní :D
Můj tip je holčička,ale můžu se mýlit. Mě ve 13. týdnu u dcery řekl že holka..a trefil se.. 🙂
včera jsem byla na pohotovosti ohledně špinění☹a primář kouknul i na pohlaví a prý na 80% holčička❤
@snezenka123 uz zase 😔 a rekli Ti duvod? Dali Ti na to neco? A spinila jsi hodne?
@priefijj☹
sám primář mi dělal utz...vnější i vnitřní. na nic nepřišel. Placenta ok, mimčo ok, hematom nikde, naštěstí.
ptala jsem se ho jestli to nemůže být třba prasklá cévka nebo tak něco a říkal, že to možný je.
ptala jsem se ho, zda mám jít ještě i na vyšetření na ambulanci a říkal, že si myslí, že je to zbytečné, že vnitřní branka je uzavřená dle utz-cervikometrie.
já si nasadila ascorutin a snažím se víc se šetřit. včera i dnes to bylo ráno hodně a dopol už skoro ok a celý den čisto.
volala jsem svému gyn a prý jestli chci mám se v pátek přijít ukázat. a nebo si nasadit mackmiror, globule, co mám doma.
jenže nevím, no. nechci aby ve mě šťoural, a brát léky se mi taky nechce..když není jisté, zda je to nutné.
on mi řekl, že tím se nic nezkazí...přitom od začátku těhu ho prosím o stěry a rozbor na původ mých výtoků, svědění, pálení, co bylo hlavně ze začátku, a vždy mi na to jen řekl, že mi nic napsat stejně nemůže až v druhém trimestru, a at si koupím fermalak..
Bude to zcela urcite kluk nebo holka 😀 fakt tam neni videt nic, a kdyz ani doktor nevi, jak to maji vedet uzivatelky Konika? Chapu, ze jsi zvedava, ale ber to jako trenink trpelivosti.
@martiniquest bude to na 80% holka, a trpělivá jsem si myslím dost🙂 jen děti pořád otravovali , jestli bude stav vyrovnán na 2-2 a nebo 3-1🙂
@snezenka123 a ve kterem tt jsi? Nez budou vysledky z kultivace jsou to dalsi 2 tydny. Vzdyt mu to nic neudela, kdyz Ti udela ster, ne? Pokud by to mela byt kvasinka, zkus brat probiotika, telo by s ni lepe bojovalo. Je pravda, ze v 1.tr.opravdu nic napsat nelze, jen ty globule 😔 A ascorutin jsi konzultovala?
@priefi
jsem 14+5tt
ascorutin-o to jsem mu říkala, odsouhlasil mi ho už tehdy, a nyní mi na to nic neřekl...tak asi dobrý
nevím, proč mi to nechce udělat:-/ budu na tom v pátek trvat...
probiotika beru-teda jím hodně zakys.výrobků a bilých jogurtů s bifi kulturou..ale já myslím, že kvasinka to není..ta ty trpívám, a tohle je prostě jiný:-/chce to ty stěry a přeléčit podle mě
minule když mi dělal stěry na cytologii,prosila jsem ho at mi udělá rovnou i ty stěry a řekl mi, že kdyžtak mi příště napíše ten mackmiror..že ten přeléčí tak nějak všechno a může se v drhém trimu
dnes mi taky řekl,at si ho zavedu že tím nic nezkazím, říkala jsem mu, že mám strach, aby se to ještě víc nepokazilo, tak mi řekl, že nemusím mít strach, že to ničemu neublíží..tak já nevím:-/ doma ho mám v lednici..
@snezenka123 aha, s timto lekem nemam vubec zadne zkusenosti. Snad se to zlepsi. Ale bylo by lepsi, aby Ti vzal ster, kdyby tam.neco bylo, aby to neudelalo paseku
@priefi právě, proto jsem si ten lék nedala, a zítra tam pojedu a uvidím, co a jak. Podle mě mi stejně řekne, ať si ho nasadím, bez ohledu na stěry(stejně budou trvat výsledky jak jsi psala cca týden až dva).
Ten macmiror se dává hodně právě na různé výtoky a záněty, a v těhu se užívá v druhém a třetím trim.
@snezenka123 pokud Te to tam i pali, tak asi neco bude spatne. Ale taky me nalaslo, ze treba siky hormonum nejsi dostatecne vlhka a pri styku dojde k zadreni a proto Te to po styku (nebo i behem) pali
@priefi no te´d už je to dobrý, bych řekla, že je to spíš takové nárazové, ty obtíže, každopádně můj dr už minule říkal, že to pro sichr přeléčíme tím macmirorem. NO takže se tomu tak jako tak asi nevyhnu.
Mám strach, že mě to tam dole ještě víc podráždí a rozhodí, ale dr.mi říkal, že prý to ničemu nevadí a spíš pomůže..tak uvidím zítra no
@snezenka123 tak pockej do toho patku a pokud na tom bude trvat, tak to zkus. Je pravda, ze v lednatkach je jedna pani, ktera zacala taky krvacet a na gynde ji dr.rekla, ze to je z duvodu utocici kvasinky, predepsala ji nejake globule a dobre. Mozna i u Tebe bude to krvaceni o tom, ze tam neco dela problemy.
@priefi taky to tomu přisuzuji, protože já ty obtíže mám už od začátku těhu..teď tady čtu různé diskuze a ten macmiror se dává běžně v druhém trimu při různých obtížích s tím, že se prostě přeléčí spodek a většinou je potom klid...zítra tam zajedu a uvidím, myslím, že mi ho nasadí. snad mi aspoň předtím udělá ty stěry🙄 aby se vědělo, že to pomůže
@snezenka123 budu drzet pesti 😊
@priefi moc děkuji, jsi hodná😘❤
Ahojky, chtěla bych se zeptat, dneska 18+2 tt mi doktor řekl, že si myslí, že čekáme holčičku..je možné, aby v tomhle týdnu nebyl vidět pindík, kdyby to byl náhodou kluk? 😁 děkuji za odpověď 😍🍀

@snezenka123 a doktor nic neříkal ? Já z toho tedy nic nepoznám, ale na utz ve 20tt jsem poznala pinďu dřív než to Dr řekl :D