icon

Poznáte pohlaví podle pohlavního hrbolku ve 12. týdnu?

lusinda93
11. pro 2022

Ahojky holky 🙂 na screeningu nám pan doktor dle první fotky řekl, že to vypadá na chlapečka. Nicméně já si myslim, ze 12tt maji pohlavni hrbolek z tohoto profilu obě pohlaví stejné. Až doma jsme koukali na fotky a z druhé fotky je krásně vidět pohlavní hrbolek. Pan doktor si toho nevšiml, tak jsme se nestihli zeptat jeho😄
Moc dekuji za zprávy🍀

Poznáte pohlaví podle pohlavního hrbolku ve 12. týdnu?Poznáte pohlaví podle pohlavního hrbolku ve 12. týdnu?
Strana
z2
kar17
Autor odpověď smazal
kar17
12. pro 2022

@carameels přesně jste mě popsala😊měla jsem stejné pocity. 😊Holčičku si přeji protože chlapečka už doma máme. Kdybych měla holčičku toužím po chlapečkovi úplně stejně jako teď po dceři. ❤️

werik153
12. pro 2022

@lusinda93 to bude ono... 0,94.... To vypadá na holčičku, hodnota je vysoká 😊

werik153
12. pro 2022

Já jsem si přála holčičku jako první - když mi řekli, že to je chlapeček, tak se mi chtělo brečet.... Ale... Nakonec jsem pak byla ráda, když jsem čekala druhé, věděla jsem od začátku, že je to další kluk a počítala jsem s ním, nenapadla mě vůbec myšlenka na holčičku...
A kluk to je 😊
Moc by jsem si do budoucna přála ještě jedno popravdě ikdyž by bylo super mít konečně holčičku, tak mě to vnitřně táhne ke třetímu klukovi 😃😊

zet83
13. pro 2022

@lusinda93 moc děkuji 😉 a přeji, aby to bylo tak, jak všichni typujeme 🍀

martina_cz
13. pro 2022

Holčička 😊

tynyee
30. pro 2022

Ahoj🙂 13+6 poznal by někdo pohlaví? Dekuju

kar17
30. pro 2022

@tynyee řekla bych že je to holčička 😊❤️