Průjem v šestém měsíci těhotenství. Je to běžné?
Ahojte holky, začala jsem 6 měsíc a s ním i průjmy ☹️ V sobotu křeče v břiše a 3x za sebou řídká stolice, dnes zase křeče a řídká stolice. Myslím, že v sobotu to mohlo být z hroznů, dnes z dýňové polévky, dala jsem si na ni i semínka (ale z pytlíku z obchodu, ne z té dýně)...Průjem mě trápil i někdy na začátku těhotenství, pak spíše sklony k zácpě a teď opět průjmy, zácpa vůbec.. Je to normální, měla ste to některá taky tak? To abych se bála něco sníst, ostatní členové rodiny jedli stejně, nic jim nebylo..
@anonym_autor taky se to u me objevilo. Ja jsem 13 tt teprve, ale vypozorovala jsem ze hned jdu po nějakém mléčném výrobku. Přitom pres těhotenstvím jsem to mohla jíst po kilech.
Ahoj, jsem taky v 6. měsíci...a je to týden co mi zkončil třídenní průjem ( a s tím spojené křeče v břiše, dokonce jsem i jednou zvracela, ale teplotu jsem neměla). Od té doby mám velkou zácpu, což je snad ještě horší 😅
Ale byla bych v klidu. Miminko i děloha rostou a začínají tlačit na žaludek i střeva. To zákonitě ovlivňuje zažívací procesy.
Pokud ale máš i teplotu a průjem neustává, může se jednat o střevní chřipku. Zašla bych raději k doktorovi.
Ahoj, jsem taky v 6. měsíci...a je to týden co mi zkončil třídenní průjem ( a s tím spojené křeče v břiše, dokonce jsem i jednou zvracela, ale teplotu jsem neměla). Od té doby mám velkou zácpu, což je snad ještě horší 😅
Ale byla bych v klidu. Miminko i děloha rostou a začínají tlačit na žaludek i střeva. To zákonitě ovlivňuje zažívací procesy.
Pokud ale máš i teplotu a průjem neustává, může se jednat o střevní chřipku. Zašla bych raději k doktorovi.
@reeeza Teplotu zvýšenou nemám, jiné potíže nemám. Teď už mi je dobře, uvidím co bude zítra..

@anonym_autor zkus si koupit probiotika a poctivě brát, před těhotenstvím si s tím měla problém? Je možný, že máš citlivější zažívání.