Slabé špinění ve 2. trimestru (konec 24. týdne)

margaret88
6. dub 2016

Ahoj holky.Moc Vás zkušený prosím o radu.Dnes jsem 24+0tt a ráno po probuzení jsem šla na WC a po utření jsem měla mírný světlounký výtok na papíře. 😔 Hrozně mě to vyděsilo.Od začátku těhu trpím na výtok,ale podle gyndaře to nic není pokud to neprovází svědění,pálení atd. Prý na to v těhu trpí hodně žen.Dnes mě vyděsila ta barva.Na intimce nic nemám(jen klasický mírný výtok),ale po utření trošku na papíře nebo v míse. Zítra mám zrovna poradnu.Poraďte co mám dělat? Mám hroznej strach je to moje první miminko. ☹ Mám hned volat na gyndu nebo počkat do zítra? Pořád lítám na WC jak magor a kontroluju.Žádný bolesti v podbřišku nebo tak nemám,miminko kope.Děkuju moc za rady.

verka4d
6. dub 2016

Máme 4 děti a nestalo se mi to ani jednou. Ale každá to máme jinak,určitě to některé maminky také tak měly 🙂 Pro klid duše bych zavolala gynekologovi,všechno mu popsala,i ty obavy a strach. Věřím,že Vás uklidní a bude to v pohodě 😎 Jinak na to budete myslet celý den a zbytečně se trápit. Raději zavolat "zbytečně" a mít jistotu,než se tím užírat. Ale věřím,že to nebude nic vážného 🙂 Tady to ovšem nevyřešíte,nejsme lékaři,každá tady píšeme pouze svůj názor a zkušenosti.

margaret88
autor
6. dub 2016

Děkuju. Vím,že to nevyřešíme. Jde mi o zkušenosti,názory. Třeba se s tím některá setkala. Teď jsem byla na WC a nic. Snad to vydrží. Budu dneska jen ležet a odpočívat.

veruka
6. dub 2016

já to měla ve 23.týdnu,ale po boraxových globulích,které jsem občas preventivně zavedla

tati_ana
6. dub 2016

Měla jsem úplně to samé tento týden, s tím že to nebylo jen špinění, ale i trochu krvácení. Pro klid jsem zašla k doktorce, která mě prohlídla a všechno je ok. Dostala jsem ascorutin a nic víc. Jak říkala doktorka, je lepší jít 50 krát zbytečně než jednou pozdě 😉

margaret88
autor
6. dub 2016

@tati_ana To jste mě trošku uklidnila. Vidím,že jsme těhotný stejně.🙂 Já jdu zítra k doktorovi,tak mu to řeknu. U mě se jedná jen o špiňení. Ráno to bylo růžový a od odpoledne už spíš dohněda. Přitom teď už na papíře po utření nemám skoro nic jen na intimce.

denousek
10. dub 2016

Ja to mam bezne a dr mi rekl ze je to normalni

everunka
10. dub 2016

Urcitě se zítra zmiň doktorovi, já dnes byla na kontrole také se špiněním a nakonec to bylo jen povrchové krvácení z čípku, nic závažného, ale určitě na tebe mrkne;) pokud vylozene nekrvácís, tak odpočívej a výdrž do zítra.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru