icon

Svatba ve 20.tt. Ano nebo odložit?

kwk
6. bře 2020

Krasny den vsem,
Mam na vas prosbu🙏
S pritelem se snazime o mimco necely rok. V listopadu jsme se zasnoubili a situace se zmenila. Rikala jsem, ze nechci byt na svatbe tehotna.
Od ledna drzim cambridge dietu. Minuly tydnem jsem ji ukoncila a jsem se sebou spokojena.
A jak se to stava, kdyz se to zrovna neplanuje a soustredite se na neco jineho, tak se zadari 😁
Jsem v 5 tt.
Dnes jsme se byli podivat jak postupuje rekonstrukce vybraneho svatebniho mista a obsolutne nic nestihaji. Urcite to nebude dokoncene. Rikam si, jestli to neni znameni ze se mame na svatbu vyprdnout.
Neumim si predstavit kde ted sezeneme honem honem misto na svatbu jen aby jsme se vzali. Ale bylo by krasne mit stejne prijmeni az se dite narodi. Na radnici me nikdo nedostane. Mame pozvanych 80 lidi, kteri se svatbou pocitaji 🙁

Co ted? Vzit se az bude diteti treba rok? Nebo se ted sbalit a odletet do ciziny a tam se vzit? Ale nevim zda letet v 1 trimestru. Vir, nevir...
Na svatbe bych mela byt v 5 mesici. Vim, ze muzu o mimco prijit a nic neni na 100%
Kdy Vam zacalo byt spatne? Bojim se, ze se sama sobe nebudu libit, diky prave dokoncene diete budu jednou takova, bude mi spatne, budu otekla a pujdu brzy spat. Svatba je naplanovana na cerven a bude uz teplo.
Vdavaly jste se tehotne okolo 5 mesice? Nebo jste svatbu zrusily?

Strana
z2
katy48
7. bře 2020

@kwk já jsem se vdávala ve 28tt a neměnila bych. Užila jsem si to i tak. Měli jsme teda malinkou svatbu, ale byla nádherná. Určitě bych nerušila a užila si to. Neumím si to představit, že bych se vdávala teď s malou

andelka
8. bře 2020

Určitě nerušit. Taky mám teď roční dítě,a to by byl mazec. Sice jsme s ním na svatbě byli,když měl 9 měsíců,a v roce na oslavě narozenin,ale jen jako hosté. Což je jiné,zvlášť když jako host člověk nemusí nic zařizovat, řešit, stresovat..
Sama jsem se vdávala těhotná, o ruku jsem byla požádána koncem dubna, // jsem našla koncem května a termín jsme měli 27.7. Vzhledem k tomu,že šlo o malou rodinnou svatbu, všechno proběhlo a zařídilo se bez problémů. Svatbu jsem si užila, přípitek jsem si dala taky. Byla jsem ve 14tt. Blbě mi nebylo. Únava normální. Jinak cca 5-6 měsíc považuju za ideální na všechno.

kwk
autor
9. bře 2020

@andelka moc dekuji

robado
10. bře 2020

@kwk já mám v plánu se vdávat přesně ve 20 tt. Určitě bych svatbu nerušila, držím palce ať se vám podaří najít nové místo.

flowerkacrochet
12. bře 2020

Vdávala jsem se ve 4.měsíci a uplně v pohodě 🙂

Strana
z2