icon

Těhotenské bříško. Snižuje sexuální přitažlivost partnera?

28. led 2026

Ahoj holky, mam problem. S partnerem jsme meli sex co druhy den cca nez mi jaks taks vylezlo bricho. Ted jsem ve 20tt. Bricho furt nemam obrovske ale videt jde. Pritel mi tvrdi, ze mu to vubec nevadi. Jenze kdyz odejdu spat, tak si udela dobre sam.. nebo i kdyz mu jen delam dobre pusou .. tak proste mu vadne… u sexu to same…. Furt mi tvrdi, ze me miluje a je vsechno v pohode, jenze nekdo mluvi jinak… 😀jsem z toho uplne spatna, protoze moje sebevedomi kleslo na bod mrazu. Nesnasim se a samozrejme mi sex s nim chybi a prijde mi ten vztah trosilinku naruseny.. mozna mam jen hormony a moc to resim, ale stve me to☹️

zuzkasim
28. led 2026

Hormony a moc to řešíš, přesně jak píšeš🙂 Může to být obava, aby ti neublížil, nervozita, únava, zkrátka úplně normální přechodné období... upřímně, takových období v životě ještě bude víc než dost, připrav se. Takže netlačit na něj, nechat ho chvíli být, zkusit to jinak... Jiná rada tady fakt není. Váš vztah je úplně normální a věř, že po porodu se sexualita opět promění.

autor
28. led 2026
@zuzkasim

Hormony a moc to řešíš, přesně jak píšeš🙂 Může to být obava, aby ti neublížil, nervozita, únava, zkrátka úplně normální přechodné období... upřímně, takových období v životě ještě bude víc než dost, připrav se. Takže netlačit na něj, nechat ho chvíli být, zkusit to jinak... Jiná rada tady fakt není. Váš vztah je úplně normální a věř, že po porodu se sexualita opět promění.

@zuzkasim moc dekuju❤️ no spis jsem to tak nejak ze sebe potrebovala i dostat😀

tanasvobodka
29. led 2026

Za mě naprosto normální jev. U nikoho těhotná žena nevzbuzuje sexuální touhy 😀 Prostě obdobíčko a pak se vše ve většině případů vrátí do normálu. Můj chlap také nechtěl. Měl strach, že nějak ublíží miminku 🙂

emkvetinka
29. led 2026
@tanasvobodka

Za mě naprosto normální jev. U nikoho těhotná žena nevzbuzuje sexuální touhy 😀 Prostě obdobíčko a pak se vše ve většině případů vrátí do normálu. Můj chlap také nechtěl. Měl strach, že nějak ublíží miminku 🙂

@tanasvobodka Tak to ja mam teda úplně opačnou zkusenost a i z okolí od chlapů slýchám, že těhotenské bříško je sexy. Asi to ma každý muž jinak. Někomu se líbí, někomu ne. Já byla těhotná 3x a vždy se to muži velmi líbilo ❤️

jana_zofie
29. led 2026
@emkvetinka

@tanasvobodka Tak to ja mam teda úplně opačnou zkusenost a i z okolí od chlapů slýchám, že těhotenské bříško je sexy. Asi to ma každý muž jinak. Někomu se líbí, někomu ne. Já byla těhotná 3x a vždy se to muži velmi líbilo ❤️

@emkvetinka taky jsme to meli takhle.

anonym_bc261c
30. led 2026
@tanasvobodka

@tanasvobodka urcite neni pravda, ze u nikoho. Muj manzel teda s tehotenskym brichem problem nemel, spis jsem mela pocit, ze ho to i vzrusuje. Tehotna jsem byla 3x a vzdy to bylo stejne.