Těhotenské focení s přítelem 24. tt. Byl někdo?

18. led 2023

Ahoj holky🙂 s přítelem jsme objednaný na těhu focení, vychází to na 24TT. Břicho mám trochu normálně baculaté🙄 můžete mi poslat 🙏🏻 některá z vás těhu bříško ve 24TT? Popřípadě byl někdo přibližně v tomto týdnu na těhu focení?
Děkuji 🙂

gbp
18. led 2023

bricho ma ale kazdy jinak velke a dost to souvisi i s celkovou postavou 🙈 a promin, ale pusobis jako nejaky uchyl, co chce sbirat fotky tehotenskych brisek...🙄

veru181
18. led 2023

Také nám to vyšlo na 24tt a při vhodně zvolených šatech bylo vidět hezky. Ale je to hodně individuální, třeba na kamarádce jsem těhotenství v tuhle dobu vůbec nepoznala, zakulatila se až v posledním trimestru.

lauriak
18. led 2023

Za mna je to skoro. Chodi sa az tak okolo 30tt.

ellyem
18. led 2023

Ja ve 24.tt nemela jeste takove bricho, aby fotky vypadaly dobre. Fotili jsme se az ve 30.tt.

krisstina93
18. led 2023

U prvního dítěte sem ve 24tt ještě žádné břicho neměla, u mě to bylo vidět až tak v 7. Měsíci trochu.

jako_mala_holka
18. led 2023

My se fotili pokaždé doma sami, a to měsíc před porodem, to mi přišlo ideální, 24tt je brzy i na mě, a to já všechno musím mít co nejdřív a honem honem 😄

codal
18. led 2023

Byla jsem v tomto týdnu a měla jsem už bříško pěkné, kdybych šla až v 30tt byla bych už velryba, tam strašně záleží, jak budeš přibírat a jakou máš figuru. To je hrozně individuální.

helen_h
18. led 2023

Pokud jsi vyloženě štíhlá, taky by bříško být mohlo. Pokud jsi spíše normální postavy s nějakým tím tukem na břiše, tak skoro do 20. týdne to spíš vypadá, že se člověk přejedl. či přibral. Co vím, tak na těhotenské focení se opravdu chodí tak od 30. týdne dál.

malinkata
18. led 2023

@lauriak přesně. Byla jsem též kolem 30tt někdo nemá skoro ještě žádné bříško

kamino
18. led 2023

Já klientkám říkám 30 - 35 týden ideál - dříve bývá bříško menší (jasně není to šablona), později se klientky zas už necítí většinou k focení, mívají otoky a připadají si velrybozní ( jasně, Photoshop je téměř všemocný, ale spíš jde o ten pocit ) , hůře se hýbnou, tím, že fotíme hlavně venku i dosah WC je dost podstatný a čím vyšší stupeň těhotenství, tím se zkracují intervaly 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru