Těhotenský polštář MILKIE vs. Motherhood. Máte zkušenost?

mija80
23. srp 2019

Ahoj holky, témat na těhotenské polštáře tu je vícero, ale zajímají mě konkrétně tyto dva typy, respektive výrobci. Rozhoduji se, který....nemáte prosím zkušenost?? Na Motherhood jsou vesměs dobré odezvy, ale na MILKIE jsem nic nenašla. Děkuji.

klovalka
23. srp 2019

Ahoj, Motherhood jsem si vyzkoušela už v porodnii. Byla jsem s ním velmi spojojená a tak jsem si ho pořídila i domů. Používám ho něco málo přes rok, pořád drží tvar a pevnost vnitřku. Na potahu je trošičku vidět, že je používaný, ale není to nijak výrazné. Zkoušela jsem ještě jiný (název nevím) a nevyhovoval mi tvar a pevnost.

sikkacirek
23. srp 2019

mám těhu polštář od milkie, ten typ Alice..používám ho už od druhého měsíce, teď jsem v sedmém a pořád drží perfektně tvar a tahám si ho na sedačku a pak večer do postele, takže mu dávám docela zabrat každej den...potah jsem prala asi 5 x a taky je v poho i barva drží...za mne mega spokojenost, hlavně to, že když se otočim, tak nemusim otáčet polštář, jak je do účka :D...občas se mi na jednu stranu nasáčkuje i manžel :D

makronka222
23. srp 2019

Kdyz jsem jeden polstar vyprala a zdrcnul se, stacilo v galanterii koupit za par korun duty vlakno na vypln a hotovo. Byl jeste lepsi nez novej

mija80
autor
25. srp 2019

Moc děkuji za zkušenosti. Asi to risknu a holt některý objednám. Ideální by bylo,kdyby se dal na noc půjčit a vyzkoušet🙂)))

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru