icon

Tepající podbřišek v druhém trimestru

mirkasormova
30. črc 2016

Holky jsme na začátku 20. týdne a už několik týdnů mě pulzuje nebo tepe podbříšek - asi od té doby, co mi trochu narostlo bříško. Jelikož jsem celkem hubená předpokládám že je to tím, setkala jste se s tím některá?

lajla
30. črc 2016

Srdíčko maminka😉

mirkasormova
autor
30. črc 2016

Myslíte že až tak by to bylo cítit? Jsem teda hubeňour vážím cca max. 51 kg ale říkala jsem si asi děloha nebo tak 🙂 to je krásný 🙂 Měla jste to taky?

martiniquest
30. črc 2016

@mirkasormova Tepe stále? A jak rychle? Pokud to odpovídá tvému tepu, pak je to nějaká tepna, která se dostala k povrchu. Pokud je to cca 2x rychlejší, pak je to mimčo (což ale pochybuji, že by bylo cítit). A pokud je to jen párkrát denně, může to být škytavka.

lajla
30. črc 2016

@mirkasormova práve že ano, vždy jsem to přisuzovala srdíčku a i na utz se mi to shodovalo
Nějak jsem to neřešila

lajla
30. črc 2016

A nebo skytavka

lajla
30. črc 2016

Jo vidím už se to tu píše...já právě taky byla hubená😂

mirkasormova
autor
30. črc 2016

No přišlo mě divné že nikdo z mých kamarádek to neměl, ale oni mají o dost více kilo více jak já tak to bude ono 🙂 Děkuji moc za info 🙂

babuna
30. črc 2016

@mirkasormova no zcela jistě škytavka 🙂 🙂 mám to stejně a je to škytavka 🙂 například moji mamku to dost vyděsilo když mě čekala a až jsem se narodila tak jí došlo co to bylo 🙂 já to mám stejně - i doba kdy se to poprvé objevilo a bylo cítitelné ... i paní dr. říkala - škytavka 🙂

mirkasormova
autor
30. črc 2016

Holky je to pořád, tak předpokládám že je to skutečně miminko jak psala lajla 🙂

babuna
30. črc 2016

u mě to trvá třeba i dvě hodiny 🙂 ... obvykle po jídle nebo když si lehnu večer ke spánku 🙂 srdíčko - jako že vaše to se mi moc nezdá ... gor ne tam kde to popisujete 🙂

Pak si ještě vzpomínám, že v tuto dobu také prťavec si tam hrál - na UZ to bylo vidět 🙂 čutala nožičkama a tak 🙂 to také mělo takové zvláštní ozvy na břichu 🙂

lajla
30. črc 2016

@mirkasormova no pokud je to pořád tak je to jasný no...já i pohyby měla od 11 tt...hubení jsou citlivější a vnímavější😂 utz Vám to potom může potvrdit...skýtat týdny v kuse fakt nemůže😂

yipee
30. črc 2016

Já mám normální postavu a mám to od 8tt v podstatě pořád, je to vidět a cítit když ležím na zádech. Podle mě je to nějaká tepna

svetlanalana
31. črc 2016

U mě je to taky, ale odpovídá to mýmu tepu...