icon

Tipnete pohlaví podle hrbolku?

verur
15. únor 2019

Dobrý den, jaké by jste řekli pohlaví podle hrbolku na fotce? Moc děkuji za názory.

Tipnete pohlaví podle hrbolku?
Strana
z6
allisenka
24. zář 2020

Ahoj 🙋‍♀️ bude to holčička ❤️

mikejla_a
24. zář 2020

@allisenka luxus👏❤️

danzan
24. zář 2020

@mikejla_a Tak dnes potvrzen chlapeček. 😁

allisenka
24. zář 2020

@danzan tak to bych vůbec netipla 😳

luci_ela
24. zář 2020

Tak podle naší Dr na kontrole v 17+1tt čekáme prý na 100% chlapečka. Bohužel foto z boku nešlo, máme toto a z toho to viděla 🤔

mikejla_a
24. zář 2020

@danzan ty brdo😲

allisenka
24. zář 2020

@luci_ela a nemohla to vidět z jiného pohledu a tu tohoto to jen řekla? Protože tady nejde vidět vůbec nic 😃

luci_ela
24. zář 2020

@allisenka ne ne, celou dobu jsem koukala s ní a měla ho jen z tohoto pohledu 😊

kris5
25. zář 2020

@allisenka Ty blaho! To je nádhera tolik dětiček 😘 a velký obdiv. My uvažujeme 3, ale trochu se s manželem bojíme. Ani ne financí, ale spis ze je to proste fuška...Škola, kroužky, dovolena... Se dvěma detma se to ještě dá... Ja tedy myslím, ze i se třema, když mame 2 babičky po ruce, ale manžel si tak jistý neni. A gratuluji k princezně. Ta se bude mit- tolik velkých bratru. To budou kamarádky závidět 😍😅

janinkaprcek
18. říj 2021

Ahoj holky. Poznáte prosím u nás? Mě ten hrbolek pořád nejde pochopit😁🤷‍♀️🥵 děkuji ❤️

janinkaprcek
18. říj 2021

A zde foto teď z 18tt… (první ze 13tt)

ladyhacek
19. říj 2021

@janinkaprcek co řekl doktor? Protože nohy má u sebe a z tohohle úhlu já nic nevidím.
Z těchto fotek to není poznat. Nebo alespoň za mě.
Není tam vidět "mezi nohy" a u první fotky ta fotka z boku není tak jednoznačná

janinkaprcek
19. říj 2021

@ladyhacek já mám doktora trochu aroganta,řekl ze nic nevidí.. on prý pohlaví vědět nepotřebuje…

mikejla_a
19. říj 2021

@janinkaprcek bohužel z toho 13tt není vidět hrbolek a v tom 18tt by to zas chtělo pohled zespodu. Jinou fotku asi nemáš?

janinkaprcek
20. říj 2021

@mikejla_a Ahojky. Tuhle,z 8 tt😄 to nevím jestli by mohlo být něco poznat.

ladyhacek
20. říj 2021

@janinkaprcek to je moc brzo.
Pokud opravdu chcete vědět pohlaví tak se objednej na 3D utz. Tak by to mělo být a uvidíte i celé mimi. Já nebyla, ale myslím, že se chodí kolem 24tydne, objednat se však musíš dřív.
Jinak doktor teda nevím, jeho přístup asi není nejlepší

janinkaprcek
20. říj 2021

@ladyhacek Budu se objednávat určitě,ale prý se mám objednat až ve 20tt.. Doktor je přišernej no,ale široko daleko jediný kdo bral,abych nemusela jezdit do Prahy… moc díky za Tvůj čas 😊😊😊

mikejla_a
20. říj 2021

@janinkaprcek jj to je brzo.

janina92
17. lis 2021

Ahojky všem, mohu se prosím zeptat, jestli je na téhle fotce z UTZ pohlavní hrbolek a případně pohlaví? (13+3) děkuji 🌸🙂

mydlova
17. lis 2021

@janina92 holčička

janina92
17. lis 2021

@mydlova děkuji 🙂

mydlova
17. lis 2021

@janina92 Ale já nejsem odborník, at to ještě někdo jiný potvrdí :D

janina92
17. lis 2021

@mydlova jojoo s tím počítám 😁je mi jasný, že je to takhle brzy ještě docela buď a nebo 🙂 dr taky ale tipuje holku.

hawah
17. lis 2021

@janina92 holčička 🙂

janina92
18. lis 2021

@hawah no to jsem zvědavá teda na další utz 😁

mikejla_a
18. lis 2021

@janina92 jasná holčička 🌸

lucie93m
2. pro 2021

Ahoj Holky, obdivuji diskuzi, snad se někdo ozve :D dokážete z téhle fotky odhadnout co by to mohlo být ? 🙂 Když tam dr jezdil hrbolek byl spis vodorovně, ale říkal že na kluka stačil prý 30stupnu sklon , takže je strašně brzy určit

mydlova
2. pro 2021

@lucie93m možná holčička?

xkbkbx
28. říj 2023

Dobrý den, oživuji diskuzi ❤️ 11tt, je to jen screenshot z videa které jsem si natočila na mobil, tak bůh ví, zda jsem to cvakla v dobrou chvíli a není to klamavé 😄 Co myslíte? Do prenatalu jdeme až 6.11. a já mám pocit že prasknu nedočkavostí, jsem zvědavec hrozný 🙈 Toť otázka - pohlavní hrbolek, nebo jsou to kulky, nebo konec kostrče? Co myslíte, jen tak pro srandu? Přáli bychom si holku, ale kdyz jsem videla prvni pohyby na UTZ v 11+1, tak jsem si uvědomila že ať bude co bude, budu mimi milovat uplne stejne bez rozdílu ❤️ Je to mazec!!

michaelka84
28. lis 2024

@daasqua ahojky, můžu se zeptat, zda nakonec to byla holčička či chlapeček 🥰 děkuji

Strana
z6