V 18tt mi vytéká mlezivo, prsa hrozně bolí, jsou tvrdá
Ahojky,
Jsem v 17+5 tydnu (18tt) a posledni tri dny citim pohyby, jak kdyby na me miminko zevnitř ťukalo - krasny pocit ❤
Nicméně prsa mne bolela od zacatku těhu, ale od vcerejska mi zacalo nejspis vytékat mlezivo a zacala me hrozne bolet prsa az me z toho boli i ruce 😀
Mate nejake zkusennosti, aby prsa tak nebolela a nebyla tak tvrdá 🙂
Dekuji
Holky trochu jiný dotaz. Malého jsem kojila do 22 měsíců, v září jsem přestala, ale když zmáčknu bradavky, pořád mi vytéká z prsou taková nažloutlá tekutina. Setkali jste se s tím?
diky za info, ja musela prave prestat kojit kvuli otehotnění, které se stejně nedaří, ale to je jiná, hormony mám ok
@kachnicka223 Mně teda pomohl až porod. Na prsa jsem si nemohla ani sáhnout, při naliti v porodnici teda katastrofa. To po dvou měsících přešlo a už je to b pohodě. Jinak mlezivo v prsu může zůstat, většinou prý v principu kojis rok, rok po ukončení kojení najdeš v prsu mlezivo. Ale rozhodně nedoporučuji cokoli na ukončení laktace, tohle je podle mě přírodní proces a rozhodně to není žádná hrůza. Jakýkoli přípravek na ukončení laktace je fakt driak... A ty vedlejší účinky se vyhnou málokomu. Laktaci (pokud je to možné) je nejlepší ukončit postupně odebíráním mléčných dávek... Šalvěj. Máta. 🙂 Přeju hlavně pohodový porod a co nejmíň starostí s bolestmi. A samozřejmě zdravé miminko ❤
Dekuji ☺
Porod mame az v srpnu, tak jsem necekala, ze to prijde tak brzo, ale je to normalni 😄
Byla jsem uz docela i méně unavena ted, protoze od zacatku tehotenstvi mne provází Neskutecna únava a ted jak se pridaly ty bolesti az v rukou, tak se mi ta únava zas vratila 😄 no, snad si zvyknu ❤️

Zkuste teplou vodu... sprchovani