Ve 24tt chodím neustále na malou, máte zkušenost?
Má prosím někdo zkušenosti s častým močením? Dnes od půl třetí jsem začala chodit na malou co 10 minut a to jsem toho ani moc nevypila...asi hodinu a půl jsem chodila jak bych vypila sud co 5 minut pak jsem zkusila dvě hodiny nepít intervaly se oddalily ale i tak to bylo co 15-20 minut pak jsem se napila trosku čaje a do 5 minut zase :( je možné že mimin blbě leží? 24tt nebo můžu mít cukrovku? Před tím jsem pekla roládu a dala jsem si trochu čokolády...nebo to snad může být Něco horšího?neuniklo mi ze me par krát pichlo v levém podbřišku než ten kolotoč začal...má někdo zkušenosti?
Právě ze nemam žádné jiné potíže nic mě nepálí při močení ani neboli jen než to čůrání začalo mě chvilku pichalo v levém podbřišku teď už vůbec nic nepicha když nepiju tak jsem už nebyla pul hodiny...kolik vycuram nevím ale curam asi tak dlouho ze nepočítám do pěti...
Mě napadl hned zánět močového měchýře, ale když ti nic není tak je opravdu možné že mimi je tam zrovna nějak napasované.
A od rána sebou haže a kope vždycky si tak na dvě hodinky dachnul ale dneska sleduji ze mu není rady od rána :/
Možná si snědla něco co mu vadí... u nás je to trebs o trosku vic kořeněné jídlo.
Ahoj je dnes lépe ?
Zdravím abych pravdu řekla ráno to bylo v pohodě než jsem jela do města tak jsem hodinu před odjezdem všechno vycurala nepila a stihla jsem se do dvou hodin vrátit ale po cestě už mě pucilo teď je to stejné co 10-15 min. a to nepiju po litrech jen co pul hodinky 2 deci čaje neslazeneho :/ nechápu to :(
Někdy muže prohánět i ten čaj ... možná bych se v pondělí redeji poradila s doktorem 😉
Teď je to u mého doktora nějaké divné naposledy jsem byla na vyšetření 16.3 a objednali mě až na 29.5 když jsem byla těhotná s prvním chodila jsem dvakrát do měsíce :/ prý kdybych měla nějaký problém ze mam volat pohotovost :/ a to jsme na malém městě....
@valkyra222 Ono co půl hodiny vypít dvě deci je docela dost, když si to sečteš. Určitě bych být tebou někam zašla, když máš takovou žízeň. Miminko ti může tlačit na močák, ale já jsem vždycky i při velkém nucení čůrla jenom trošku, protože nebylo co. Pila jsem stejně, jako netěhotná, možná míň, protože mi bylo špatně.
Ahojky, pri záneťu močáku bys tolik nečurala, naopak chodila bys často, ale jen po troskach.
Toto co popisuješ je v téhu uplne normalni, měla jsem to take- v Brne vim o tolika verejnych záchodcich, že bych o tom mohla někde psat. Dokrorka mi vysvetlovala, že se s miminkem meni celkove objem krevniho oběhu v těle a ledviny mnohem vic pracuji a tim takovehle čurání. Ja toho vycurala litry i kdyz jsem se snazila s pitim lehce omezovat( treba na cestu autem, na nakupy do mesta) stejne jsem neustale vyhledávala záchod a vycurala toho, jako bych byla po flamu😃 Taky jeem si rikala sakrys kde se toho tolik ve mne bere. Byla jsem z toho vydesena, az mudr me uklidnila ze je to naprosto ok. Těhu cukrovku nemam.
Pak se to uklidnilo a ted v tretim trimestru chodim taky kazdou chvili, ale uz toho neni tolik a je to uz spis z toho, ze mi tlaći na močak.

Pálí tě u toho? Kolik toho vyčůráš?