icon

Vitaminové doplňky Mamavit vs. Femibion - co je lepší?

norkiego
24. kvě 2015

jsem v 13tt+ a gynekolozka mi doporucila pridat vit. doplnky s obsahem jodu.
V lekarni mi dali na vyber Mamavit (400kč/na 3 mesice), nebo Femibion (600kč/na mesic). Nevim jestli je rozdil jen ve znacke a proto je Femibion drazsi, nebo je skutecne lepsi nez Mamavit. Oba dva jod obsahuji, jen je markantni rozdil v cene. Mate s tym prosim nekdo zkusenost? Dekuji.

Strana
z2
pincola
20. led 2016

@gepe koukni na Chytré miminko Superfolin. Je víc druhů. Mě jejich Dr. psal email že tam ta štěpená listovka je.

gepe
20. led 2016

@pincola no vidis, tak to neni klasik chytre miminko 🙂 quatrefolic je koukam, taky folat, co pisou na Gnosis (producent quatrefolatu). hmmm
Osobne budu mit cisty Folate/Metafolin, coz uz je nastepena listovka a neni potreba brat jeste folic acid (listovku), nezavisle tedy na tehotenstvi.

pincola
20. led 2016

@gepe Tak myslíš, že tohle Chytré miminko je ok? Já ho beru v dobré víře, že to nahradí Femibion. Prý i Folgravid má tu štěpenou listovku, ale ten neberu a nemám zkušenost.

gepe
20. led 2016

@pincola co jsem se o nem docetla, tak by to melo byt ok 🙂 mas mthfr ci jine? trosku osobni.. jste uz o nejake male dalsi prisli?

pincola
20. led 2016

@gepe nene, nebyla jsem na vyšetření mthfr a o mimi jsme nepřišli. beru z čistě preventivních důvodu, právě kdybych to náhodou měla, aby se to nestalo. Brala jsem to už u prvního těhu. Začala jsem už před otěhoteněním a teď taky.

gepe
20. led 2016

@pincola achaaa 🙂 drzim pesti at je i nadale vse v poradku.

pincola
20. led 2016

@gepe Děkuju🙂 Snad bude🙂

Strana
z2