icon

Výsledky amniocentézy

cimroska
30. říj 2019

Ahoj, před měsícem jsem byla na odebrání plodové vody a kompletní výsledky mi stále nepřišly. Chtela jsem se zeptat, jestli někdo mate také takovou zkušenost, ze to trvalo tak dlouho. jestli je to normální.

balogis
•
30. říj 2019

@cimroska No osobní zkušenost nemám,ale kamarádka měla výsledky myslím za týden ale nechci kecat, rozhodně ale ne až za měsíc

astyna88
•
30. říj 2019

Pokud se ti mesic nikdo neozval, tak bud je to v poradku nebo bohuzel vysledky nekde ztratili..

cimroska
autor
•
30. říj 2019

@balogis predbezne výsledky byly hned, to ano. Ale kompletní mají trvat trochu dele. Ze prý to posílají do Prahy a odtud to jeste neprislo. Ale už je to malicko přes měsíc a začínám být dost nervozni...

cimroska
autor
•
30. říj 2019

@astyna88 já prave volala na genetiku, kam měly ty výsledky přijít a prý to ještě neprislo...

brusinka91
•
30. říj 2019

@cimroska Ano, mi takto loni v lete rekli, ze komplet vysledky budou za 2 tydny a nakonec to trvalo pres mesic. Malem me klepla pepka. Nicmene to bylo z duvodu, ze dyl trvalo, nez se udelala kultivace - nez jim ty bunky narostly. Nakonec to bylo v poradku. Tak hlavu vzhuru, drzim palce, at uz to moc netrva.

mariej
•
30. říj 2019

@cimroska zažila jsem to před měsícem. Předběžné vysledky byly za 24 hodin. Kompletní karyotyp přesně za 14 dní přesně na den.

aurelie34
•
30. říj 2019

@cimroska to už je opravdu dlouho. Já měla předběžné výsledky za 24 hodin a ty kompletní mi přišli poštou za 16 dní. Tak že bych to už určitě urgovala.

cimroska
autor
•
30. říj 2019

@brusinka91 dekuju moc za názor a podporu!🙂

cimroska
autor
•
30. říj 2019

@aurelie34
@mariej
Počkám do pátku, pak tma zavolám a už s tím asi budu něco delat. Jen moc nevim, co😟 na genetice to asi neurychli, takže jedine to resit vyloženě s Prahou..

brusinka91
•
30. říj 2019

@cimroska Kdyztak si pozadej o kontakt na tu laborku primo a zkus zavolat i tam, treba ti k tomu reknou vic.

cimroska
autor
•
30. říj 2019

@brusinka91 asi jo.☺️

babanci
•
31. říj 2019

Volala bych rovnou do Prahy, S tím, že jsem už z toho nervózní.

cimroska
autor
•
31. říj 2019

@babanci když já nevim, kam přesně, víš

babanci
•
31. říj 2019

@cimroska Musíš být trochu drzá. Zavolej na místní genetiku, že Tě už moc šponujou a že už chceš vědět. Ať Ti dají spojení na tu Prahu. I když předpokládám, že už nějaké informace, předběžné pozitivní, máš, že?

cimroska
autor
•
31. říj 2019

@babanci Jojo, zítra tam zavolám a řeknu jim to. Jasan, predbezne v poradku..

makronka222
•
31. říj 2019

Me je predali v Gennetu na dalsi prohlidce, co byla cca po 2 tydnech od odebrani plodovky

cimroska
autor
•
31. říj 2019

@makronka222 Tak nevim, kde je problem, no..uvidíme zitra🙄