icon

Vysvětlivky na fotce ultrazvuku

eflerovapetra
6. čer 2018

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jelikož jsem prvorodička,tak se v tom moc neorientuji,mám fotku z ultrazvuku a nevím co to znamená těch "16.0cm" je to délka miminka nebo něco jiného? Děkuji za odpovědi 🙂

Vysvětlivky na fotce ultrazvuku
keksikova1
8. čer 2018

Podle mě je to něco jiného, mozna délka sondy, ale tipuju. Crl se obvykle píše jinde.

neria55
8. čer 2018

To jsou nějaké parametry toho ultrazvuku, s mimcem to nemá nic společného.

eflerovapetra
autor
9. čer 2018

Děkuji 🙂 já právě vůbec nevěděla.

evaaskalova
9. čer 2018

Copak to mate za doktora, ze Vam pri utz nerekne zakladni udaje?

alicie_k
10. čer 2018

@evaaskalova Promiň, ale ještě jsem neviděla doktora, který s pacientkami rozebírá parametry a technické údaje ultrazvukového přístroje...

evaaskalova
10. čer 2018

@alicie_k Pokud se zadavatelka pta, zda jde o delku plodu, tak bohuzel zrejme nevi, kolik miminko v brisku meri. Takto jsem to myslela. Kazdy normalni gynekolog pri utz kontrole mamince pribliznou delku a vahu sdeluje 😉

eflerovapetra
autor
10. čer 2018

No u mě bohužel nesdělila, jen velikosti bříška jestli se plod dobře vyvíjí,hned na sebe neštěkejte ;) není to k zapotřebí.

hanka_12345
10. čer 2018

Velikost plodu tusim byva nekde ve spodni casti fotky 😉

alicie_k
10. čer 2018

@eflerovapetra Milá autorko, já na nikoho určitě neštěkám (ono to ani psaným textem jaksi nelze), jen mi přišla tato poznámka trochu vedle.
Přeji pohodové těhotenství a určitě se neboj lékaře příště zeptat 😉

kamino
10. čer 2018

@evaaskalova mě to také lékař automaticky neříkal - zkontroloval co potřeboval,řekl, že je vše o.k. a bylo hotovo..

eflerovapetra
autor
10. čer 2018

@alicie_k Beru určitě to bude lepší se zeptat,jen mě to napadlo,že bych se zeptala zde,když mám kontrolu až za několik týdnů,ale jinak děkuji 🙂

eflerovapetra
autor
10. čer 2018

A hlavně si myslím,že od toho je tady ta stránka nebo diskuze,kdy se můžete zeptat na cokoliv jen mě mrzí,že se potom někdo i boji zeptat na cokoliv, když jsou pak tyhle ohlasy :/ Tím hlavně nechci nikoho urážet apod. 🙂