icon

Výtok v 16+4tt. Je nažloutlý výtok běžný?

amiky01
10. únor 2025

Ahoj holky, máte prosím některá z vás zkušenosti v lehce nažloutlým výtokem v těhotenstvím? Jsem v 16+4tt a před pár dny se mi právě tento výtok objevil. Nijak nezapáchá ani není hrudkovitý. Tak nevím jestli je to bežné nebo to radši řešit. Do poradny jdu až za 10 dní. Díky moc 🙂

felis
10. únor 2025

@amiky01 ahoj, jsem 19tt a výtok se mi různé mění.. od průhledného až po nažloutlý a je ho hodně každý den. Pokud Te nesvedi, nepálí, tak bych byla v klidu.

lenka27
10. únor 2025

já měla výtoky celé první těhotenství, doktor říkal, že pokud nezapáchá a nic nesvědí tak se to v těhotenství můžou běžně dít

amiky01
autor
10. únor 2025

@felis a @lenka27, děkuju moc 🙂 Ještě se mi do toho přidala bolest v podbřišku, ale to jsem četla, že to bývá kvůli rozpínání dělohy. Tak snad to bude v pořadku. Je to moje první těhotenství, takže s tím nemám žádné zkušenosti, ale úplně zas nechci se vším hysterčit 😁

fioreta
10. únor 2025

Taková diskuze tu nedávno byla, stačí mrknout do lupy a konkrétního tématu. Byly tam dobré odpovědi. Dají se najít články k tématu výtoku v těhotenství. Úplně lehce nažloutlý výtok, který nedělá žádné problémy nevadí. Psalo se to tu opravdu několikrát 😉