icon

Bolest třísel a břicha ve 33tt, poraďte

haninav
4. čer 2015

Ahoj jsem ve 33 tt a od rána mám šílené bolesti třísel a bolí mě k tomu celé břicho už nevím co s tím, zkusila jsem všechno (polohu na kočku, nafukovací míč apod.). Ta bolest je nesnesitelná. Do toho mě maličká v bříšku tlačí ze všech stran. Mezi tím mě ještě chytla bolest v pod bříšku jako bych to měla dostat a pak to po chvilince ustalo. Z té bolesti je mi i do breků a na zvracení. Prosím o radu. Děkuji 🙂

ehh
•
4. čer 2015

@haninav ve 29tt jsem ráno vstala bolesti zad břicha kontrakce nepravidelny. Jela jsem po půl dni k mudr . zavolal rychlou a jeli do Motola. Naštěstí jsme ještě 2v1.. Byt tebou jedu do špitálu a to hned. Tam te vysetrej, bolesti břicha to už bych jela ted už vím,taky mi bylo na zvracení a chtělo se mi brečet. Nečekej na nic a jed

haninav
autor
•
4. čer 2015

Mě k tomu ještě doprovází bolest vagíny, je to fakt bolestivý. teď se to už zmírnilo, ale neudělám pořádně ani krok, protože to při chůzi bolí jako blázen :/

cernovlaska
•
8. čer 2015

@haninav taky bych radši jela do porodnice, když ti to začalo dneska...mě to bolí už hodně dlouho, co mi začalo růst břicho, hodně mě bolí třísla a stydká kost a občas i bolesti na MS, ptala jsem se dr a ta mi říkala, že čím více těhotenství, tím je to pak bolestivější. Ale vzhledem k tvému prvnímu těhu bych se radši jela nechat vyšetřit, můžou to být poslíci, ledviny, porod anebo vůbec nic...držím pěsti!!!

eliheli
•
23. lis 2015

Ahoj haninav, můžu vědět, jak to dopadlo? Já jsem totiž teď ve 33 tt a podobnými bolestmi trpím od 21 tt, které se postupně zhoršují, ale jsou období kdy je to lepší a kdy se ani nepohnu bolestí. Bolí třísla, záda, stydká kost jak čert, tvrdne mi břicho a do toho před týdnem poprvé poslíčky, mrňous byl hodně dolu a příšerně tlačil až mi bylo do breku. Ustála jsem to a po 3 dnech úleva..nejela jsem do nemocnice. Čípek mám v pořádku a dr pokaždé říká, že je to normální. Prý někdo na to trpí a někdo hold ne. Je to mé první těhu. Poslední kontrolu jsem měla před 3 týdny, teď mě čeká za 2 dny a nemůžu se dočkat.