Bolest v podbřišku ve 33. týdnu těhotenství. Co to znamená?
Dobrý den. Čekám druhé dítě a s prvním jsem toto neměla. Nemáte někdo zkušenosti s menstruační ( tupou) bolesti v podbrisku? Přijde to a trvá to nějakou dobu než to odezní. Někdy mi to vystreluje i do beder. Jsem ve 33. týdnu. Někdy mě to chyti v noci a nekdy přes den. Jsem pak nějakou dobu nepoužitelná. Většinou pravá strana,ale někdy i celý podbrisek. Poslicky jsem u prvního neměla,tak nevím,jestli by to mohli být oni. Nemáte někdo zkusenost? Jinak vše ok. Kontroly bez problémů.
@hennrietta já myslela,že ty chodí ve vlnách. Tohle je jedna bolest co třeba trvá i dvě hodiny.
@gimlik Bez vyšetření ti tady nikdo neřekne, co za tím je. Ale v těhotenství platí jedno: Pokud s ti něco nezdá, tak radši na kontrolu na gyndu nebo pohotovost.
@hennrietta jj,to vím.. Minule tehotenstvi jsem trpěla zase na žlučník a div jsem nebyla v nemocnici pečená vařená.. Tohle se nechá vydržet, jen je to " obtěžující ".. Na další kontrole se poptám a uvidím..

Můžou to být poslíčci. Já je měla a byl to problém. Kdyby se ti nezdála intenzita nebo bolesti přetrvávaly, zpravidelňovaly se, tak hned lékař.