icon

Bolesti a únava ve 27. týdnu těhotenství. Co dělat?

cassydiees
30. lis 2021

Dobrý den,

Jsem v 26+4 týdnu těhotenství.. Je to mé druhé těhotenství. Při poslední kontrole v 26+0 doktor zmiňoval, že se otevírá čipek ze strany děložní avšak je jen na 1 cm zatím, délka čípku pěkná 3,2. Mimino je v poloze hlavou dolů. Celé těhotenství samozřejmě provází různé tlaky bolesti atd. Ale už druhý den mám zvláštnejsi bolesti. Ani bych neřekla, že si někdy dávají ústup. Je to jak menstruace by měla začít.. Dříve mě bolely po stranách vazy a tak různě ale tohle bolí jak kdyby ve středu podbřišku. Zároveň jsem unavená a nemám vůbec chuť na jídlo. Střevní virózu nemá nikdo, nikam ani nechodím a na WC problém žádný. Netuším, jestli to řešit a nebo nene a je to běžné. Miminko je aktivní tak
normálně.

Děkuji za názory, Cas

deaneira29
30. lis 2021

Já bych se radši nechala zkontrolovat, jak říká můj doktor radši 100x zbytečně.

sanyy22
30. lis 2021

@cassydiees já bych se zajela zkontrolovat do nemocnice, za to nic nedáš 🙃

fouskovi
30. lis 2021

@cassydiees být Vámi jedu se nechat zkontrolovat do nemocnice mě říkali radši 100x zbytečně než jednou pozdě

klokanka31
30. lis 2021

@cassydiees Určitě radši na pohotovost...

martulka88
30. lis 2021

@cassydiees Potom, čím jsem si prošla v lednu, tak radši 100x zbytečně, než být v nejistotě a trápit se, co se děje.

sanyy22
1. pro 2021

@cassydiees tak co ?😌

cassydiees
autor
1. pro 2021

@sanyy22
Tak nějak pořád stejné. Asi to budou poslíčci bolestivější. Občas mlátí malej hlavou o čípek jak smyslů zbavený ale držím a nic víc se neděje. 10.12.jdu na kontrolu či se čípek nějak nepohnul. Tak jsem zvědavá.

sticker
deaneira29
1. pro 2021

@cassydiees takže jsi se zkontrolovat nenechala? Je to samozřejmě tvoje volba

fouskovi
1. pro 2021

@cassydiees nevim já bych být vámi radsi jela do 10 je ještě daleko

cassydiees
autor
1. pro 2021

@deaneira29 Volala jsem doktorovi. Je to zkušený starý pán.Neshledával takhle nic neobvyklého. U nás v nemocnici se odložili operace a ambulance taky omezili. Když bude malý preaktivni nebo méně aktivní tak mám dojít ke svému. Ale to malý není. Je pořád stejně tak jsem ráda 🙂
Jinak já žádný problém neměla třeba krvácení nebo tak.

cassydiees
autor
1. pro 2021

@fouskovi
Jo říkal doktor že teď stejně na toto posílají domů s utrogestanem a magnesiem a doporuči akorát každý týden kontrolu . Místní nemocnice je až od 36+0. A nejsou kapacity 😶 a můj Dr dělá jen čtvrtek pátek. Už se to i uklidnilo pěkně.