icon

Bříško hodně dole. Znamená to blížící se porod?

aurelie34
19. led 2020

Hezký den, jsem v 35 týdnu a za poslední 3 dny mi hrozně kleslo břicho. Myslíte si že to značí blížící se porod? U prvního těhotensví tohle vůbec neznám, to jsem měla břicho nahoře i u porodu.

Bříško hodně dole. Znamená to blížící se porod?
zdravuska1989
19. led 2020

To nemusí začít vubec nic, mě takhle kleslo a zase se zvedlo už asi 3x... Pokud u MUDr vše ok, není co řešit 😊

evula19
19. led 2020

mně kleslo na konci listopadu a ted jsem 41+1 a nic...Takže určitě to nemusí nic znamenat.

elesse
19. led 2020

Ja mam takhle dole bricho uz od zacatku. Ale muze to taky znamenat jen to, ze se mimi otocilo hlavou a nebo taky vubec nic. A nebo blizici se porod🙂 a to nikdo nevi🙂

aurelie34
autor
19. led 2020

@zdravuska1989 u doktora jsem nebyla právě už 3 týdny a jdu až 3 února, tak vůbec nevím jak na tom jsem. Na poslední kontrole byla malá ještě příčně a čípek byl uzavřený.

aurelie34
autor
19. led 2020

Tady pro srovnání fotka před týdnem.

zdravuska1989
19. led 2020

@aurelie34 pokud nemáš žádné jiné problémy tak jsi na tom dobře 😉 mě v 30tt klesl malý tak, že jsem bolesti nemohla ani chodit, MUDr mi zatejpovala břicho aby ho udržela aspoň trošku výš a netlacil tolik +ležet co nejvíc aby vydržel alespoň do 37tt, takže kdyby se něco dělo tak to určitě ucitis neboj 🤗

krupka3
19. led 2020

Vubec bych to neresila, mimco se mohlo jen nejak otocit a uvolnily se nejake svaly nebo vazy a brisko kleslo. Klidne muzes prenaset.