icon

Bříško tvrdé na dotek v 29+0tt

sukynecka01
26. zář 2016

Ahoj maminky
Chci se zeptat sice je to me druhe tehu ale pp 8 letech a kdysi sem to neresila.
Ted prave se mi zda ze 2 tydny mam bricho na dotek tvrde nevim mozna to tak ma byt.
Ale jak stojim je jak kamen i kamoska jak sahala rikala ze je tvrdé .
Mam jit na kontrolu az dalsi tyden ale volala sem a jdu zirtra.doufám ze to nic není
Nemam moznost zadne mamine omacat brisko tady u nas tak nevim haha

alexah89
•
26. zář 2016

tvrdnuti bricha je bezne, zalezi na tom, jak je caste...

sukynecka01
autor
•
26. zář 2016

@alexah89 ja nemam tvrdnuti to max 1-2 denne ale celkove tvrde jak si pohladim nebo tak proste nevim jak to vysvetlit mozna to tak ma byt nevim

alexah89
•
26. zář 2016

tak takhle se to tezko soudi, kdyz neumis popsat.. kazdopadne pokud se ti neco nezda, k lekari.. pokud tvuj dnes neni, tak navstivit ambulanci v nemocnici

sukynecka01
autor
•
26. zář 2016

No uz vydrzim do zitra... jdu na osm rano...
Mala kope pekne a nic neboli jen proste na dotek je tvrdsi mozna tak ma byt nevim je tam treba mala nejak vybulena jak lezim tak je to ok

milius
•
26. zář 2016

Pokud bricho tvrdne,tak si kup v lekarne horcik.urcite ti tam poradi a pij magnesii.ja v minulem tehu brala trikrat dve tablety denne,protoze jsem mela bricho taky tvrde.a pomohlo to .ted uz zacina taky tvrdnout,tak si davam 2x denne jeden horcik a jde to.l

sukynecka01
autor
•
26. zář 2016

@milius netvrdne to max 1-2 denne
Myslim spis celkove ze je tvvrde nevim mozna to tak ma byt nemam moznost zjistit zadnou tehu kamaradku nemam.... ale pro jistotu jdu zitra uz k dr....
Jak lezim je. Normal a jak vstanuu je jako bych tam mela sutr mozna to je mala .... ale jistota je jistota
Ja bych ani nesla ale potkala jsem dr a zeptala sw a sam rekl ze radsi koukne mela sem jit az za tyden