icon

Císařský řez o týden dříve: Je to dobrý nápad?

23. říj 2023

Zdravím ženy, jdu si pro radu a uklidnění. Ta týden mám naplánovaného císaře 39+1. Včera večer mě chytly dost silný, pravidelný bolesti. Voda nepraskla a já se rozhodla jet do porodnice pro klid duše (měla jsem to tak i u dcery ale praskla voda, bolesti pak odešli a šla ven akutním císařem). No dneska jsem si připadala jako idiot. Monitor neukázal skoro nic, nepříjemná sestra na příjmu, přišla jsem si že otravuju.. hlavně jak furt říkají, kdyby něco přijďte. Dr mě prohlédl a že dobrý. Že se neotevírám, vše ok. Že si mě tu nechají do rána a případně by se císař udělal dřív. A já teď váham... Není tedy ještě brzo když to evidentně byl plány poplach, hned ho vytahovat? Já teda mám bolesti ale asi jen velmi silné poslíčky... Za hodinu má přijít Doktor a já váham, fakt váham. Už bych si přála aby byl venku ale zase... Jestli bych přece jen neměla ten týden počkat, když by to šlo.... Měla jste to některá taky tak???

1pomnenka
23. říj 2023

Neboj, lékaři se rozhodnou správně. Je možné, že půjdeš ještě dnes na sál nebo tě pustí domů.

veronicka89
23. říj 2023

Ja si myslim ze to nebudou řešit ...7 dni je pro ne nic...
Kdyz uz tam jsi udelaji ti ho...

Muj nazor..

Jestli to je lepsi nez potom kdxz se nic nedeje si nemyslim...

Jestli to muze nejak extra ublizit si taky nemyslim...

Ja bych to nechtela

rozitta
23. říj 2023

Ahojky a proč chceš ještě týden počkat? Mimi už je hotové už jen nabírá na váze. Mně vyvolávali porod v 38tt, ještě ani zdaleka nechtěla ven. Ale byl to kompromis toho co chtěla moje gynekoložka ( od 33tt malá nerostla ale jinak vše ok) a co chtěl můj porodník. Císař v 39tt není žádný problém pro děťátko. Naopak já bych byla v klidu, že ho mám už u sebe😊

tereza0111
23. říj 2023

Vubec se toho neboj, mimi je donosene a ten tyden v deloze navic pro nej neni nijak vyznamny - uz jen nabira na vaze. Jak bude venku bude nabirat dal a je vsechno uz jistejsi, klidnejsi, na miminko pekne vidis a vis, ze je v poradku 🙂

zmrzlinka
23. říj 2023

Ano.Mela jsem naplanovaneho císaře a dělal se dříve právě kvůli nepravidelným bolestem.Drzim palce ♥️

martulka88
23. říj 2023

Mimco je donošené od 37tt, takže buď v klidu 🙂

janule0123
23. říj 2023

Mas jít císařem, takže kdyby se rozjel pripadny porod by mohl byt problém, si v termínu, takže bych netlacila na nic a nechala na lekarich… já bych byla asi klidnější , trepala bych se ať se něco nepokazi pokud by oni byli pro už teď a já si “vydupala” o týden později … jinak kamosky moje co šli na plánovaný císař, šli dva týdny před termínem vzidycky

autor
24. říj 2023

Děkuji za odpověďi ženy. Nakonec mě poslali dom s lekama na bolest s tím, že se tedy čeká na termín plánovaného císaře. Nakonec se tak rozhodli. I když nemůžu pomalu bolestí chodit... No musím to vydržet. Už jen 5 dní 😂✊