Dovolená u moře ve třicátém týdnu těhotenství?
Holky ,kdo byl u moře v 30tt?
@nijij
a taky do jakeho tydne muze letet
@zelenaesmolda nechceme letět,ale autem
@hezz17
Jo,ted to zrovna nekde bylo,ze nejaka Britka porodila predcasne v Turecku a ty cifry za tu neonatalni peci byly teda silene.
@zelenaesmolda jo ja v tom oboru delam. Turistek v cr je takovyvh taky hromada
@hezz17
tak ona porodila hodne predcasne,tam se ji nedivim,ze to necekala,o 2 mesice tusim.
@zelenaesmolda kdyz jede za hranice, tak s tim musi vudycky pocitat. Ty o kterych pisu ja byly taky 24., 28.tyden
Byla jsem v zahraničí ve 29.tt. Evropská pojišťovna do 32. týdne pojistí, jiná už ne
@olilinka nechci strasit.. ale teta mi vypravela příběh jedne holky z rok dva zpatky, ktera jela na dovolenou k mori v 7 mesici.. Na dovolené bohuzel nastaly komplikace a ona porodila miminko. Bohuzel bylo malicke.. V Cr by ho zachranili, ale tam ji rekli "Tunis, Turecko" nejaka takova země. Ze male miminka pokud se nenarodi jinak nez jsou samy schopny zit, nezachranuji. Miminko zemrelo "zdrave" na maminem hrudniku..protože nedostalo peci jako donosene deti. Myslim, ze to bylo kolem 28tt.
Od te chvile co jsem tohle slysela, bych na dovolenou tehotna nikdy nejela..Čekat než miminko prestane dychat, jen proto, ze zeme nepodporuji nedonosene deti?
Stat se může cokoli, tohle bych ale nikdy neriskovala. Za rok s miminkem..
Jen jsem chtela napsat..dobre si rozmyslete co chcete. Clovek nikdy nema 100% jistotu, ze porodi v termínu nebo bude přednášet.
Ja rodila ve 28tt ted v unoru.. mam doma holčičku a jsem stastna ze je zdrava.
Nedokazu si představit, ze bych riskovala jeji zivot.
Chteli jsme jet do Italie s navratem do 32.tt. A kdyby mi nezacalo minulou delsi cestu autem pekelne tvrdnout bricho, klidne bych odjela, tesila jsem se. Pojistka se sehnat da, jen nektere nekryji predcasny porod, tak pozor
Byla jsem v 31tt autem v Chorvatsku a vše v pohodě. Ale musíš najít pojišťovnu, která tě pojistí, ale nebyl to problém, jen to chce zagooglit...
@g_m tak pani se ptala, zda nekdo byl, tudiz sorboni 30 odpovedel, ze nekdo byl, jako stat se muze vzdycky cokoli, lepsi vedet co a dle se toho rozhodnout, nez placat po rameni, Ok jet,nic se ti nemuze stat...
@olilinka osobě bych nejela. Byla jsem ve 20. Týdnu a pak mi začaly děsně otékat nohy po té cestě autem. Jinak pobyt pohoda, ale já měla strop 24. týden. Pak jsem se bála, že bych někde mohla porodit a dítě by nezachránili.
Jsem ve 29tt a teda nikam bych nejela. Taky jsme si pohravali s touto myslenkou, ale nakonec jsem si rekla, ze jizdu autem bych asi nedala (mame jeste 2 deti), a radeji nez abysme riskovali,tak pojedeme radeji s detma do Polska asi, a tady budeme vyletovat.

Otázka je jestli se najde někdo kdo tě ještě pojistit. Nevím teďka do jakého týdne pojišťovny pojistí těhotnou.