Extrémní otoky nohou - důvod k vyvolání porodu?

ajabaierova
6. srp 2017

Ahoj, uz skoro 14 dni me trapi otoky nohou. Ze zacatku, normalni otoky, neresila jsem to, to k tehotenstvi preci patri. Ale ted posledni tyden se to kazdym dnem horsi. Otoky pres noc nemizi, nic nepomaha a pri kazdem kroku brecim opravdu bolesti jak me boli kosti pod otokama. Zitra jedu na prvni kontrolu do moji porodnice, budu 38+0 a vim ze by se mi porodem moc moc ulevilo. Uz to nezvladam psychicky ani fyzicky. Myslite, ze mam nadeji, ze by mi kvuli tomu zacli zitra porod vyvolavat? Jestli mi reknou at vydrzim jeste tyden aspon, tak se zblaznim 😢

petuik
6. srp 2017

Já nosila manželovy boty, bo do ničeho jiného jsem nevlezla a když jsem měla někam jít, bylo to pro mně utrpení:(. Ale nikdo to moc neřešil až po porodu, kdyby to nešlo dolů tak na krev jestli není něco s ledvinami.

whitelilith
9. srp 2017

Ja jsem u prvnihi syna otekla asi mesic pred TP. Behem tydne jsem nabrala 8-10litru vody (pribrala sem 10kg). Nemizlo to ani v noci, nikdy. Zmizlo to az cca 14 dni po porodu.
Nikdo to neresil, rodila jsem v terminu.

morningstar
9. srp 2017

Kdyby se k tomu přidala bilkovina v moci nebo vysoký tlak tak to určitě důvod k vyvolání porodu je. Pokud jde jenom o otoky, obávám se, ze to řešit nebudou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru