Hamilton 38+0
Ahojky holky,
Uz od nedele me trápí křížové bolesti (miminko je postavené páteři k mé páteři), ale bolesti jsou porad nepravidelne. Od pondělí jsem zacala dost špinit tmavou krví (jela jsem na gyndu, branka byla 2 cm, naléhajici hlavička, dr kontrolovala i plodový obal a prý je pred prosakem/prasknutim). Vcera jsen došla na kontrolu a rekla mi ze uz je tam jen branka (CS skóre 7-8), neustále mam bolesti, včera večer jsem spinila růžově a dnes také, prý je vše dole nachystane. Bolesti mam stále nepravidelne, budí mě i v noci, tak mi nabídka pokud bude nález příznivý, ze zkusime ve čtvrtek Hamiltona. Jinak by mne odkázala nejspíš do porodnici na indukci (mám GDM a neni ani pro miminko zdrave ze mam uz od nedele takové bolesti). Uz u prvního mi praskla voda a neotevritala jsem se vubec a nemela kontrakce a museli mi porod vyvolat.
Máte někdo zkušenost, ze by hamilton zabral? Dekuji 🙂
Já jsem ta co hamiltona chválí. Pro mě byl bezbolestný a rozjel mi krásný porod😊👍🏼 pokud to je dole hezky připravené, tak se povede🍀
Poku není dítě připravené, ani několikrát provedený Hamilton s ním nehne.
@anonym_autor rodila jsme 8,5m zpět. Dělali mi 2x hamiltona, jen jsem špinila, slabě i krvácela a nic. Porodila jsem ve 42tt. Po 2 vaginálních tebletach a potom po 8 orálních (před hamiltonem mi také říkali, že je vše krásně připraveno a otevřená na 2cm).

@anonym_autor to je velice individuální. Já mám třeba s Hamiltonem špatné zkušenosti, už bych do něj nikdy víc nešla. Ale spousta žen si to nemůže vynachválit. Nikdo vám neřekne, jak to bude zrovna u vás.