Hladovění při nemoci. Neuškodím miminku?
Ahoj holky, prosím o zkušenosti. Od pátku mám angínu (tj. 5dni). Dostala jsem penicilin, nicméně se ukázalo, že jsem alergická a v neděli mi vygradovala poradna alergická reakce. Dostala jsem jiná antibiotika, krk už v pohodě, ale po alergií mám vnitřek pusy jako vydrbany smirglem a nepojmu víc než vodu. Takže můj problém je ten, že už od čtvrtka vůbec nic nejím. Jeden den jsem měla namixovaný banán, ale z fyzické bolesti mi bylo tak špatně, že jsem ho málem zas hned vyhodila 🙄
Jsem už 30.tt, takže prcek by měl být z nejhoršího vývoje venku, ale i tak, neuškodim mu nějak? Já mám faldiky, na pár dní hladu.neumru 😀
Díky za rady
Zkus se rozjíst bujonem (jen voda z vývaru), postupně přídavek mixovánou mrkev, barboru, vařenou rýži a pod., co ti pusa dovolí. Pokud se to nezlepší - nepozřeš fakt nic, tak šup k doktorovi
Zkus něco chladného, tekutého, ne chuťově výrazného. Co třeba nanuk? Nepomohlo by brčko? Důležité je, abys měla dost tekutin, bez jídla pár dní vydržíš
@serika12 syn mel s anginou alergii,az se mu rozjel zanet dasni...studene napoje,jogurty,casto cistit zuby,odvar z repiku a hermanku (vyplachovat hodne usta s odvary) a voda listerin,po 2-3 dnech uz zacal jist..ted pro miminko je dulezite hodne tekutin.. nic kyseleho a bramborová kase hodne tekuta,pak kazdy den se ti to bude lepsit...
Pitný režim držím celkem obstojně, kolem 3 litrů dám. No on je i problém v tom, že když se přemůžu a přece jen tam něco narvu, tak to jsou 4 čajové lžičky a cítím se jako kdybych sežrala půlku prasete. Prostě jsem plná a nevím jak žaludek zpátky roztáhnout. Moc se mi nechce to tam řvát na sílu, kdyz mi hrozí akorát tak zvracení 😞
Buď v klidu, tělo si řekne samo. Já měla v tehu okolo 30 týdne zánět ledviny, horečky 40, pila jsem po doušcích vodu cca týden, jídlo žádné. Pravda, břicho mi dost splasko, ale jinak žádné následky...prcek v pohodě
Pulka tehotnych prozvraci i do 5-6.mesice, nic nepozrou, takze po par dnech hladu se nic nestane.
Dulezite jsou tekutiny, bez jidla se par dni nic nestane, mimco si ziviny bere ze tvych zasob.

@serika12
nahlasila bych to obvodakovi,treba te posle do nemocnice na kapacky kdyz nemuzes jist.
co treba milkshaky?