Hmotnost mimi v bříšku v 26 týdnu. Jaká má být?
Ahoj holky, byla jsem včera u doktora jsem 26+3tt a mimi má hmotnost jen půl kila??!!. Byla jsem z toho dost vyděšená, v knížce jsem četla, že by mělo mít něco ke kilu. Doktor ale řekl, že je vše vpoho. Má s tím někdo nějakou zkušenost prosím?!. Myslím, že je to holčička, tak že ty jsou třeba menší?. Prosím o radu, děkuju mějte se Alča

•
12. srp 2008sisstin: myslím, že budu - nebyla jsem žádná modelka ani před těhu, takže ten předchozí špek se ještě krapet zvětší 😉
0
Sis rodila jsem dřív o tři týdny.
Katzi já měla taky malé bříško,několikrát mi ho dr. přeměřovala a nezdálo se jí to.Obzvlášť,když to bylo druhé těhu,to prý bývá vždy velké.Měřili mi ho ještě pár hodin před porodem a taky měli řeči,že je moc malé,fakt mě uklidnili,když mě čekal porod. :-S
Katzi já měla taky malé bříško,několikrát mi ho dr. přeměřovala a nezdálo se jí to.Obzvlášť,když to bylo druhé těhu,to prý bývá vždy velké.Měřili mi ho ještě pár hodin před porodem a taky měli řeči,že je moc malé,fakt mě uklidnili,když mě čekal porod. :-S
Holky klid. Já byla v těhu šílená a pořád jsem porovnávala svoje mimi s ostatními. Málá začala kolem 30.tt růstově zaostávat, byla jsem z toho strašně smutná. Bála jsem se, že je nějak nemocná. Narodila se ve 40.tt, porodní hmotnost 2610g, délka 45cm. Prostě prcek. A teď? Je jí 4,5 měsíce a má 6,5 kila. Nikdo už to nepozná, že byla tak malinká. Aspoň se mi dobře rodila 🙂). S manželem nejsme žádní prckové a stejně jsme měli drobečka. Chci říct, že je úplně jedno, jakou mají porodní hmotnost, všechno dorovnají a vůbec na tom nezáleží. Hlavně, aby byli zdraví 🙂).
Začni psát odpověď...

Odešli