Jak poznat únik plodové vody ve třetím trimestru?
Zdravím dnes kolem 11 že mě začala kapat čirá tekutina. Nevím jestli je to voda nebo ne. Na inkontinenci jsem celé těhotenství netrpěla a nyní při každé změně polohy cítím mokro teče mi to po nohách neustále měním vložky. Nemá to žádný zápach jsem ve 38+3 týdnu ve čtvrtek po Hamiltonovy. V sobotu ráno jsem byla v porodnici s bolestmi které se ukázali jako planý poplach. Kontrakce nemám a břicho netvrdne. Nechci jet zas zbytečně a být za idiota ...
@jana125125 já bych teda na 100% jela hned
@jana125125 to bude voda. vezmi si bilou vlozku bez toho modreho pasku uprostre a zajed do porodnice. oni na tom vyzkousi test, jestli je to plodovka. pokud ano a praskla, bude tect porad az do porodu.
@gbp a je možné že to souvisí že změnou polohy? Třeba když se ohnu nebo dám jinak nohu?
😀 Jsi po Hamiltonovi a 38+3 a váháš, jestli jet? 😀 Jeď!!!
@jana125125 me kdyz to prasklo, tak vyteklo vic najednou a pak vzdycky, kdyz sem se zvedla z lehu, ze sedu...jakoze ne porad v kuse, ale narazove. asi kdyz se to jakoby zas doplnilo.
normalne bych se vubec nestydela. proste dobry den jsem 38+3 a asi mi odteka plodova voda 🤷🏼♀️ nic divneho nebo trapneho.
@jana125125 navic odtok plodove vody je jeden z duvodu do te porodnice jet. kontrakce, jasna krev nebo voda. taky sem tam jela bez kontrakci 🤷🏼♀️ ty byly az pozdeji a porad me presvedcovali, ze to jeste bude trvat dlouho, treba cely den a ja pak porodila asi za 3 hodiny, za cca 8 od praskle vody.
drzim palce a preju hezky porod ☺️
Mně takto po troškách začala odtékat/odkapavat ve 38+1 večer a druhý den se malý narodil. Určitě bych to jela zkontrolovat!!!
Ke to odtok plodove vody. Mne tak odtekla vetsi pulka vody a kontrakce nikde. Ty se spustili az za 2 tydni. Ale uz me hodpitalizivali pro malo plodove vody. Takze urcite jdi do nemocnice a rekni jim ze ti odteka voda. Skouknou te a uvidis co bude. Drz se 🙂
@jana125125 utikej do porodnice, mně cmrndala voda a malá se měla narodit 9.7. a na světě je už od 11.6.2022. Naštěstí v naprostém pořádku, ale k lékaři jsem chodila hned, jak se mi to nezdálo 😉

Ahoj, určitě bych vyjela, je lepší být stokrát za idiota než by se mělo stát něco hrozného