icon

Je to hlenová zátka

andrejs002
Dnes v 06:53

Zdravím, jsem 38+6, včera jsem byla po noci s bolestmi zad,podbřišku, tvrdnutím břicha a méně pohybů v porodnici. Dr. mě poslala domů že na hospitalizaci to ještě není, už tam ale bylo méně vody AFI 8 a hrdlo těsně pro prst. Večer tak nějak bolesti ustaly a dnes ráno také nic až pak na papíře tohle, mohlo by jít o hlenovku? V reálu to bylo více do žluta než na foto. Sice jsem druhorodička, ale první byl vyvolávaný po termínu a vše bylo jinak, teď mám ještě pozitivního streptokoka, tak nevím kdyby náhodou abych jela včas kvůli antibiotikům.

Je to hlenová zátka
anonym_bc9a8a
Dnes v 06:58

To, že odejde hlenová zátka, neznamená, že budeš rodit. Můžeš rodit i po termínu.

andrejs002
autor
Dnes v 07:00
@anonym_bc9a8a

To, že odejde hlenová zátka, neznamená, že budeš rodit. Můžeš rodit i po termínu.

@anonym_bc9a8a to já vím a ani neříkám že budu rodit, jen se ptám na názor jestli je to zátka nebo ne vzhledem k včerejším okolnostem

nanyh
Dnes v 07:07

Ano, vypadá to na zátku🙂

dashyyy
Dnes v 08:10

Ano vypadá to... odešla mi zhruba 6 dnů před porodem.. minimálně je to znak, že se tělo chystá a připravuje 😉

kakba
Dnes v 09:35

Ano, je. Mě odešla okolo 30.tt rodila jsem na den D. Tělo se připravuje. Hodně štěští.