Je žlutý meloun ve 35. týdnu těhotenství škodlivý?
Během 3 dnů sem snedla celý žlutý meloun vodní,myslíte si že to něčemu uškodilo?
Je možné že to bylo moc vitaminu naraz? Zaclo me po tom svedit tělo,ne nějak extrémně ale svedi..
@novamamina Jojo,živější teda je! 😀 včera mi dávala totální kopance,myslela jsem že vyletí pupikem ven
@l01991 Já jsem četla ze je v něm hodně vitaminu A,a že je nebezpečný v těhotenství. Tak jsem se trochu zarazila
Myslim že tskhle najednou to nevadi,dlouhodobě (např měsic a vic v kuse) by to bylo horši.Navic,nemyslim si že by tam byla až takova davka (v těch par ks) aby to ditěti ubližilo.
Meloun určitě nevadí - vloni touto dobou - v těhotenství - jsem byla na melounech stále...a i podle dr. žádný problém 😃
Vubec není zač,ať je vše v pořádku💗 co se týče toho svěděni tak je to nejspiš napinanim pokožky.Samozřejmě,pokud se ti něco (cokoli) nebude zdat zeptej se dr.Ale myslim že je vše v pořádku
Já jsem se ke konci také mohla uškrabat, ale zmiň se o tom i dr. Někdy to může být problém s játry.
V melounu určitě není vitamín A, ten je rozpustný v tucích. V ovoci a zelenině se nachází jen betakaroten, což je provitamin A a ten v těhotenství rozhodně nijak nebezpečný není. A sníst jeden meloun během tří dnů rozhodně není moc. Ovoce můžeš klidně denně.

Neřekla bych že to bude z melounu. A myslím že fakt neublížil. Jen asi je mimčo živější ne? Takového cukru naráz 😁😁😁