Kontrola v porodnici na konci těhotenství.

hbalogova
13. led 2020

Dobrý den jsem ve 38+4tt a už asi tři čtyři týdny chodím na poradnu každý týden normálně na gyndu ke svému lékaři. Dnes jsem tam byla klasika monitor, moč, váha, tlak, ultrazvuk... Doktor mi řekl že už by bylo zbytečný chodit další týden na gyndu, ale že mám jít do porodnice. Tak jsem si tam zavolala a chtěla jsem se objednat sestřička u telefonu musela být ze mě asi zmatená nebo nevím ale řekla že máme normálně další ýden přijít a udělají mi monitor vyšetření a pak si mě převezme ambulance nebo něco takovýho říkala ani jsem jí nerozumněla a nevím kam mám jít ani v kolik tak jsem zvědavá jestli si mě tam třeba už nechají nebo nevím.

beatty
13. led 2020

@hbalogova pred porodem byva zpravidla aspon jedna kontrola uz v porodnici. Nekde prevadi zeny do poradny ve zvolene porodnici uz mesic pred TP, jako treba v Praze.
No a ke tvemu dotazu. Nasla bych si na strankach tve porodnice kdy tam funguje poradna a bud tam vyrazila na slepo, anebo bych tam spis jeste jednou zavolala.
A normalne bych pocitala s klasickym vysetrenim jako doted, jen uz to bude v porodnici.

blanche12
13. led 2020

U nás se v době termínu chodí normálně do porodnice na kontroly.Chodíla jsem u obou dětí na porodní,jak jsou porodní sály.Ale u vás to může být jinde,tak zkusit znovu zavolat?

lenickakl
13. led 2020

u nás si v porodnici chcou přebírat pacientky poslední měsíc těhotenství, gynekolog mi vypsal žádanku a na základě žádanky jsem si zavolala do špitálu a tam si mě objednali podle sebe už

lenickakl
13. led 2020

ale druhá porodnice v okolí zas nechává pacientky v péči gynekologa až do konce a jede se tam jen porodit, takže si zjisti, jak je to v tebou vybrané porodnici.. mě se gynekolog ptal, ve které chci rodit a informace mi k tomu podal on sám teda

puhelin
13. led 2020

Ja jsem byla od sve dr. predana pokazde okolo 36tt, kdy se v nasi porodnici muze rodit. Dochazela jsem do ambulance na vysetreni a na porodnicke na monitor. Vzdy mi v ambulanci udelali UZ vaginalni i pres bricho, vysetrili me a pozvali dalsi tyden znovu. Naposledy mi dr. udelala na mou zadost Hamiltona a v noci ta stejna prisla k porodu :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru