Menstruační bolesti ve 31. týdnu těhotenství. Máte zkušenost?
Zdravim, chtěla bych se zeptat jestli to tak máte taky
Už tak 3 dny mě bolí v podbříšku, jsou to takové nárazové menstruační bolesti. Nechci s tím jezdit teď k lékaři, stydím se že tam přijdu s blbostí.
Díky
Mě právě vyloučili předčasný porod, delali mi partosur test
Ale ty bolesti přetrvávaji, nic hrozného ale citim, ze neco boli
@klaudi00 dobře, ale ten může zjistit jedine nějaké chemické důvody předčasného porodu, tím že identifikuje nějaké látky. to ale přece neznamená, že nemůžou vzniknout jiné důvody, třeba i fyzikální pro předčasný porod. jestli se stydíš jít na gyn pohotovost nebo do porodnice, můžeš aspoň zavolat svému gyn a zeptat se na to. u nás říkají radši 100x zbytečně než jednou pozdě 🤷♀️
Hele můžou to být poslíčci a nebo taky ne. Lepší stokrát jít kvůli blbosti než jednou něco zanedbat.
@gbp aha to jsem vubec nevedela
Pred 3 tydny jsem byla na prohlidce a cipek 29 mm
A minulou stredu 21 mm a nalevka
Ted jsem byla opet u lekare ve stredu, rekla jsem ze mam bolesti bricha, tak se koukla cipek stejny a ze vse v poradku. Zakazala mi prochazky i pohlavni styk, prej jen nohy nahore to jeste asi 9 tydnu budu lezet jako magor..
Ja vim, jenze na me koukaji jako na blazna kdyz tam prijdu 2 krat v tydnu
Jednou me i sestricka poslala domu, ze jen nemam svuj den
A bereš magnesium?
@klaudi00 aha, takže úplně bezproblémové to asi není, když máš jen ležet... no taky sem ležela 🤷♀️ a stejně sem porodila. ale si každý, kdo porodil dřív ti řekne, že radši ležet a nudit se, než porodit dřív.
a ten přístup je teda dost zvláštní...asi bych zašla jinam. ale těžko říct, neznáme tě, možná jsi citlivější a víc vše prozivas a chodíš tam častěji a oni mají pocit, ze zbytečně. ale možná teď to prostě zbytečně už nebude. musíš si trochu věřit a dát na svoji intuici a nenechat se odbýt jen nějakou nepříjemnou sestřičkou.
Teplá vana to zastaví? Pokud máš pochybnosti, tak vážně jak píšou holky nade mnou, raději 100x jet na kontrolu zbytečně než něco zanedbat. Mě poslíčky způsoboval stres (začlo to po hádce s manželem a objevovalo se vždy, když jsem byla v nepohodě), ale tím, že to nebylo první těhotenství, tak jsem věřila, že kdyby to bylo na porod, tak to poznám. Tak jsem se jen ládovala hořčíkem, snažila se odpočívat a hodit do pohody. Všechny děti se narodily po termínu. Ještě bych zapřemýšlela, co se změnilo, když ty bolesti začaly. Nezačalas pít nějaký jiný těhotenský či bylinkový čaj? Nejíš víc nějaké konkrétní jídlo či koření? Nezměnilas parfém, sprcháč, bytovou vůni nebo nepoužíváš jiný éterický olej?

@klaudi00 určitě bych jela k lékaři.
MS bolesti mohou značit předčasný porod.