Mohou být příznaky blížícího se porodu?
Přijdu si jakoby na mě něco lezlo, je mi chvílema na zvracení jako býka mě něco lezlo uz 3 dny mě pobolívá hlava sem tam, dnes sem byla xxxkrat na velké s tipm že stolice byla řídká a od źté doby jsem byla asi 2x jen tak ze me to tlacilo ale nic jinak žádné kontrakce nepociťuju. Mohlo by jít o nějaký náznak ?
@marketa1218 jsem 36+6 miminko je větší cca o týden doktor sám potvrdil že to nebude trvat dlouho hlavička hodně přiléhající.
Může být a nemusí.
Řádí teď i střevní virozy
A dr. mi taky od cca 37tt říkal, jak je vše ready a může to přijít každým dnem... a nakonec jsem 9 dní prenasela (dítě bylo taky vetsi)
@patypresdevaty uvidíme nechám se překvapit už je to hodně náročné pořád bych spala
Já těsně před porodem měla řídkou stolici a při začínajících kontrakcích jsem i zvracela… tělo se čistí, tak třeba se něco už chystá 🙂 držím palce!
@michaelamichaela19 děkuji 🙏
Každá by jsme chtěla slyšet takto ke konci, že už bude miminko každou chvilkou na světě, ale je to jen věštění. Doktorka mi taky tenkrát říkala, že tělo už se chystá, ale že nikdo neví, kdy to přijde. Taky několik dní nevyspalá, unavená, po každé drobné činnosti jsem si připadala jako kdybych uběhla maraton a bylo mi řečeno na kontrole, že se můžeme klidně vidět večer v porodnici a nebo taky až za 14 dní.

Nepíšeš jaký jsi týden? Máš už termín porodu?