icon

Nemám vůbec bříško v 27. týdnu těhotenství. Čím to může být?

5. únor 2021

Ahojte som v 27 týždni tehotenstva a ja vôbec nemám bruško 😓 trápi ma to keď sa pozriem na kamarátku ktorá je tak isto chudá ako ja ale brucho ma riadne a ja nič žiadne ani by nikto nepovedal že som tehotná čím to môže byt ? Ak by ste si to nevedeli predstaviť pošlem sem aj fotku

nanyh
5. únor 2021

Já ho taky měla jakž takž vidět až ve 30tt. A pak už to jelo a během 10 dnů jsem byla totální válec🤗 chápu, že tě to mrzí. Někdo to tak má.🤗 Hlavně, že je vše v pořádku.

2hanah
5. únor 2021

Čekáš holčičku? Mám známou, které se narodila drobnější holčička a ona je taky hodně drobná, hubená, a tak, když šla už k porodu, tak bych jen řekla, že se víc najedla, fakt nikde nic. Já myslím, že je to uspořádáním orgánů uvnitř těla a hlavně teda dělohy, že roste tak, že miminko se zatím vejde nějak dovnitř, ale stejně myslím, že ještě vyskočí, někdo už to tady tak psal, že do toho 27.týdne nic, a pak to skočilo. Držím pěsti, ať se bříško už ukáže, ale hlavně, ať jste oba zdraví.

kocila
5. únor 2021

Pokud je to tvoje prvni tehu,je to dost bezne,do 21tt u mne nikdo nepoznal,ze jsem tehotna,neboj ono se jeste vyvali v pozdejsich tydnech a budes jeste vzpominat,jake to bylo s malym brichem..pokud jsou vysledky ok,vubec se nestresuj a uzivej si bezstarostne tehulkovani 😉

kevi1
5. únor 2021

Ahoj, ja som mala asi 50 kil ked som rodila a nemala som ziadne brucho, nikto nespoznal ze som tehotna. Ked chces, poslem ti na ukludnenie fotky do spravy, napis 🙂 brusko nic neznamena, syn je uplne zdrave dieta a to som fakt nosila 34 rifle este v den porodu

herminka
5. únor 2021

Pokud je vše v pořádku, tak buď v klidu. Já jsem v tvém týdnu taky neměla břicho a celkově jsem ho s jedním dítětem měla malé - 3 dny před porodem se mě jedna známá ptala, jestli jsem těhotná nebo se jí to jen zdá. I s dvojčaty jsem do 22. týdne nevypadala ani trochu těhotně, a před porodem mi tipovali 7. měsíc s jedním dítětem.

klokanka31
5. únor 2021

Na mně to začalo být vidět až nějak v 7.měsíci, ale to spíš jen jako bych byla nafouklá po obědě. Ale pak v 9.měsíci jsem to dohnala ☺