Odjezd do porodnice. Myslíte, že už?
Dobrý den jsem ve 38+6tt několikrát za den mám bolesti břicha, ale neměřím si to, protože by to bylo nepravidelné... Zvracím, mám průjem, pocit na močení takový tlak na spodek, ale když jdu na záchod nechce se mi... Celkově se cítím unavená a slabá... Bojím se něco sníst, aby to nešlo spodem nebo vrchem ven...
Myslím si že jde o čištění těla před porodem...
Co myslíte měla bych jet do porodnice už teď?...
@hbalogova kamarádka měla to samé před pár dny a byl to začátek porodu,určitě jedte do porodnice.
@hbalogova pokud prujem a zvraceni neustava,jela bych,kvuli dehydrataci,ktera hrozi...kamaradka mela to same cely den a jake mela bolesti bricha tak ani nepoznala ze ma u toho kontrakce,nebyly tolik bolestive ale byly ty prave porodni,jely nejprve na pohotovost se zvracenim,kde ji odeslali na porodni sal,kde ji dali kapacku na hydrataci a tam zjistili na nataceni miminka ze ma kontrakce,vysetrili a za dve hodiny porodila...takze asi tak,kazde telo je jine,muze to byt rozjezd porodu a nemusi,ale kontrolou a pripadnou kapackou se nic nezkazi,naopak...tot muj nazor
@zizulka2008 Myslím, že autorka už je v porodnici...
Ahoj,ja jsem to mela predloni taky, strevni chripka jak cyp. Takze smecta, cola po lzickach, a dieta.
Dobrý den, už naštěstí nezvracím jen ten průjem, ale dnes ráno jsem se vzbudila měla jsem pocit na zvracení ale nezvracela tak jsem radši ležela když jsem konečně vstala tak mě bolí břicho jako při ms někdy dole někdy nahoře nebo celý a taky mi kručí v břiše ale hlad nemám normálně jsem snídala..
Odpoledne radši pojedem. Radši budu když tak pár minut za blba než si to pak vyčítat.

@krupka3 Jenže paní ještě do toho zvrací. Tím pádem pokud je zvracení a prujem tak bych určitě jela. Mohla by být dehydrovana. Nebo se může dít cokoliv. U mého prvního syna jsem neměla žádné bolesti ani tvrdnuti břicha. Začala jsem jen zvracet. Zvracels jsem pul dne, manžel se nemohl na mne koukat, tak mě odvezl do porodnice. Tam zjistili špatné ozvy miminka. A začli rychle vyvolávat porod. A malý byl za 2,5 hodky na světě.