Pálení bederní páteře a stehen na začátku 3. trimestru

4. srp 2021

Ahoj vsem,

mam takova lezici tehotenstvi (uz cca 4 tydny prevazne jen lezim), vcera jsem byla ale sama doma a musela jsem se o sebe postarat. Dum mame na patra, takze jsem musela pri ceste do kuchyne atd vzdy sejit dolu a nahoru a delsi dobu jsem vzdy stala - napriklad u vareni apod.

Plus se mi stala takova vec - z jednoho schodu jsem sjela dolu, ale nespadla jsem na zadek, proste jsem ho zhrkala po patach a bylo to trochu naraz, ktery jsem nejak ustala, ale bolelo me pak teda bricho, tak jsem si lehla a po 2 hodkach to bylo lepsi.

Pak jsem si sla vecer udelat veceri (zase delsi stani) a pak me v noci strasne zacala bolet bedra a stehna, ze jsem premyslela, ze se bolesti snad rozbrecim. A boli to i ted rano. Takova dost velka paliva bolest dole v zadech a predni stehna, ani nevim, jestli me k tomu boli i bricho, jelikoz je to takova cele propojene bedra-stehna.

Muze to byt svaloveho puvodu z toho vypeti vcera? Kdyz ted svaly nejsou zvykle? Nebo na to muze mit vliv to sjeti ze schodu? Schod ma cca 15 cm a sjela jsem 1-2 schody s rovnyma nohama, nez jsem to zarazila rukama.

Na kontrolu jdu v patek, dnes zacinam 3. trimestr.

Diky vsem za zkusenosti, jestli jste neco podobneho za bolesti zazily :srdce:

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru