icon

Píchanie v podbrušku a nižšie v 36. tt, čo to je?

iruzbarska
16. kvě 2012

Ahojky . Prosím vas o vašu radu,,, Už treti den raz do dna pocitujem nečakane pichanie v podbruši a niřšie... Pride to nečakane a v tom momente mam problem sa narovnat....zostavam v preklone a čakam kedy to prejde... je to neprijemne a trva to cca 3-4 min. Som v 36tt a neviem čo to je.....

luciemeli
21. kvě 2012

@iruzbarska Ahoj já jsem ve 34. týdnu a na levé straně v podbříšku mě taktéž píchalo...Bylo to kolem 3 hodiny ranní...a trvalo to do 7:30 hod....Tak jsem si dávala teplou koupel a trochu se to ustálilo...Taky nevím přesně co to je...Ale holky s MK mi psali, že se uvolňují vazy na porod...a roztahuje děloha...nebo poslíčci...ale to mě šlo po 3-4 minutách ...takže poslíčky to fakt nebyli....

iruzbarska
autor
21. kvě 2012

@luciemeli no tak to je to same... vraj se maternica pripravuje k porodu 🙂)

iruzbarska
autor
21. kvě 2012

@luciemeli k tej vani... na to upozornovali...že i když pujdu do sprchy nech jsem opatrna...vraj koli plodovke aby jsem to pak rozoznala .... tak neviem..prajem prima tehulkovani 🙂

luciemeli
21. kvě 2012

@iruzbarska : Souhlasím...Jinak z vanou jsem opatrná..jenom lehce teplou vodu....nebo se sprchuji ve vlažné...Strašně mi to ulevuje...jinak byla jsem varována, že miminku to nedělá dobře horká voda..a otepluje se mi tím celé tělíčko a tím může i vzniknout brzký porod....Takže vím co dělám ...jinak já jdu teď ve čtvrtek k doktorovi tak se ho zeptám...co by to mohlo být...

iruzbarska
autor
21. kvě 2012

@luciemeli ja k nemu idem zajtra a take monitor tak se teššimmmm 🙂)) dufam, že mi neco čekne.... často totiž odozva znie.... že se moc sleduji, že u provorodiček je to normalne... ale nemyslim, že silnej krč u ktereho mam problem cokoli udelat je len muj postreh 🙂) hadam to dopadne dobre a poda mi info... 🙂

luciemeli
21. kvě 2012

@iruzbarska tak jsem pak hoď zítra jak ti to dopadlo...no na monitor půjdu až tak za 2 týdny....a už se těším...a neboj vše dopadne dobře! 😀 Držím palečky přeci jenom už jsi v 9 měsíci to dáš! a nesmíš se bát 😀

iruzbarska
autor
21. kvě 2012

@luciemeli jseš hodna !!! Moc krát diky a určo sem hodimako sme dopadli a co to su za posličky 🙂) Uživej si tehulkovani a hlavne nech všetko pokračuje bez problemu ...

luciemeli
21. kvě 2012

@iruzbarska 😀...no tak snad vše bude o.k ještě mi máme čas...a vy taky...Tak se opatrujte a dávejte na sebe pozor 🙂....Zítra se sem příjdu kouknout... 😀

luciemeli
22. kvě 2012

@iruzbarska Tak co si se u doktora dozvěděla?.... 😉 Povídej a přeháněj 😀

iruzbarska
autor
22. kvě 2012

@luciemeli moja to všetko čo sme pisali patri k tomu 🙂 takže sme mali pravdu 🙂 sme proste dobre maminky... ale mna zaujima to ako si dopadla ty..bola si u lekara ? si pisala, že maš problem s nalievanim... opatrne, lebo znama tak skončila v nemocnici uz v 8mesiaci... v priebehu 2 dni sa velmi naliala...

luciemeli
23. kvě 2012

@iruzbarska Né...zítra jdu k doktorovi a hnedka mu to tam řeknu, že mám strašně na lité nohy a ruce...Ale včera mi to večer odešlo a dneska o5 znova!...To bude asi s toho tepla...Ale obličej oteklý zatím nemám...! 😲

iruzbarska
autor
23. kvě 2012

@luciemeli ahojky... tak si dopadla u dr.? Dufam, že vše ok.Piiiššššš 🙂

terkaklan
12. zář 2012

Ahojte, já jsem ve 33 tt a v podbřišku mě jako by řeže a píchá, po levé straně, také občas když jdu po ulici, musím se až zastavit, jaká je to bolest. Také mám znecitlivělé levé stehno, jedná se o meralgic parestelica, tedy nátlak na nervy z důvodu těžkého břicha. To je také k nevydržení, ve sprše mě to stehno pod vodou pálí a přez den a v noci dost bolí i na samý dotek. Byla jsem s tím u svého lékaře, ale ten mě prohlédl a řekl, že s břichem a s miminkem je vše v pořádku, s tou nohou to prý musím přetrpět, prý by to mělo po porodu odeznít. V noci mě to všechno budí, nemůžu pořádně spát, také chodím dost často na záchod na malou, až 5x za noc. Je to teda něco. Máte některá podobné příznaky??