icon

Plenky 1 a 2, které pořídit?

lee92
5. čer 2017

Maminky, jsem prvorodicka, tudiz asi budu mit hloupy dotaz. Chci se zeptat, budu objednavat plenky Dada, chtela bych 2x1 a 2x2. Jednicky uvadi, ze jsou od 2 do 5 kg a dvojky od 3 do 6 kg. Tak abych neobjednavala zbytecne. Ktere poridit, kdyz kg jsou na tom cca stejne?

Dekuji 🙂

luj89
•
5. čer 2017

@lee92 ahoj, zalezi na vaze mimca 🙂. Jaky ma vahovy odhad?

poah
•
5. čer 2017

Z me zkusenosti objednat rovnou dvojky,nebo jednicky jen jedno male baleni. Jednicky jsou fakt jen tak do porodnice,pokud budete mit trosku vetsi dite,tak je ani neuzijete.

sola11
•
5. čer 2017

My jsme meli ctyrkilove díte a jedničky jsem kupovala snad 3 balíky. Dvojky byly zbytecne Velké. Ale používali jsme Pampersky

autumn11
•
5. čer 2017

ja som si kúpila len jedny jednotky a potom už rovno dvojky. Veľký rozdiel tam aj tak nie je.

kajka750
•
5. čer 2017

Objednavala jsem v patek 1x 1 a 1x2,hodne maminek si je chvali,ale ja je chci prubnout,preci jenom kazde mimo je jine. Kdyz budou vyhovovat,ojednam jeste z porodnice 2,dodaci lhuty jsou ok.

eloise02
•
5. čer 2017

Jedničky jsem neměla vůbec a to měl syn 2948g. Dokonce i na první fotce kterou má syn z porodnice, je na plíně kterou mu daly sestry velká dvojka. Takže za mě jsou jedničky úplně zbytečné.

hani007
•
5. čer 2017

Kup ty 2. Kdyby byly větší dají se normálně ohrnout. Mimču to nevadí a ty nebudeš muset řešit komu ty 1 prodat, kdyby už nebyly. Já to dělala taky tak a pohoda 🙂

isabelafuentes
•
5. čer 2017

Mam trochu dotaz mimo tema - v cem jsou ty plenky Dada tak super? Koukam,ze je hodne maminek,co je pouzivaji..

luciehutt
•
5. čer 2017

@isabelafuentes Me Dada pleny neoslovily.. Proste plenka. Přijdou mi lepsi obyc Pandy...

luska__
•
5. čer 2017

já jsem koupila 1x velká premium pampers 88ks (nebo jak)
do porodnice si vezmu to malé balení, to koupím..
a pak mám 2 2x dada a 1x pampers..pak uvidím

hani007
•
5. čer 2017

Dada nekupuji. Mám látkovky a když už někam jedeme tak používám od narození 2 od DM Babylove Natural. Nobsahují chlor ani jiné přídavné látky jako většina plínek (hlavně teda Pampers s těmi svými extra savými gely) takže se vám z toho dítě neoprudí. Navíc jsou částečně biologicky rozložitelné a recyklovatelné.

berusinka1
•
5. čer 2017

@lee92 záleží na váze a velikosti mimca,malému budou 4 týdny a stále mame Dada vel. 1 a jsou mu velké,dvojky mam porad ve skříni a fakt je zatim používat nemůžu...