Plenky 1 a 2, které pořídit?
Maminky, jsem prvorodicka, tudiz asi budu mit hloupy dotaz. Chci se zeptat, budu objednavat plenky Dada, chtela bych 2x1 a 2x2. Jednicky uvadi, ze jsou od 2 do 5 kg a dvojky od 3 do 6 kg. Tak abych neobjednavala zbytecne. Ktere poridit, kdyz kg jsou na tom cca stejne?
Dekuji 🙂
Z me zkusenosti objednat rovnou dvojky,nebo jednicky jen jedno male baleni. Jednicky jsou fakt jen tak do porodnice,pokud budete mit trosku vetsi dite,tak je ani neuzijete.
My jsme meli ctyrkilove díte a jedničky jsem kupovala snad 3 balíky. Dvojky byly zbytecne Velké. Ale používali jsme Pampersky
ja som si kúpila len jedny jednotky a potom už rovno dvojky. Veľký rozdiel tam aj tak nie je.
Objednavala jsem v patek 1x 1 a 1x2,hodne maminek si je chvali,ale ja je chci prubnout,preci jenom kazde mimo je jine. Kdyz budou vyhovovat,ojednam jeste z porodnice 2,dodaci lhuty jsou ok.
Jedničky jsem neměla vůbec a to měl syn 2948g. Dokonce i na první fotce kterou má syn z porodnice, je na plíně kterou mu daly sestry velká dvojka. Takže za mě jsou jedničky úplně zbytečné.
Kup ty 2. Kdyby byly větší dají se normálně ohrnout. Mimču to nevadí a ty nebudeš muset řešit komu ty 1 prodat, kdyby už nebyly. Já to dělala taky tak a pohoda 🙂
Mam trochu dotaz mimo tema - v cem jsou ty plenky Dada tak super? Koukam,ze je hodne maminek,co je pouzivaji..
@isabelafuentes Me Dada pleny neoslovily.. Proste plenka. Přijdou mi lepsi obyc Pandy...
já jsem koupila 1x velká premium pampers 88ks (nebo jak)
do porodnice si vezmu to malé balení, to koupím..
a pak mám 2 2x dada a 1x pampers..pak uvidím
Dada nekupuji. Mám látkovky a když už někam jedeme tak používám od narození 2 od DM Babylove Natural. Nobsahují chlor ani jiné přídavné látky jako většina plínek (hlavně teda Pampers s těmi svými extra savými gely) takže se vám z toho dítě neoprudí. Navíc jsou částečně biologicky rozložitelné a recyklovatelné.
@lee92 záleží na váze a velikosti mimca,malému budou 4 týdny a stále mame Dada vel. 1 a jsou mu velké,dvojky mam porad ve skříni a fakt je zatim používat nemůžu...

@lee92 ahoj, zalezi na vaze mimca 🙂. Jaky ma vahovy odhad?