icon

Poloha miminka - cítím pohyby až v třísle

dindonka
15. srp 2015

Ahoj zeny, i kdyz jsem podruhe tehu si priladam jak prvorodicka 🙂 Chtela bych vedet jak je to s polohou miminka. Jsem ve 30tt a neustale citim pohyby jen dole v podbrisku spis v trislech. Hlavne na leve strane. Placentu mam na predni strane. Mam pocit ze male lezi napric. V levo nohy a v pravo asi hlava. Je to normalni? Kdyz lezim na levym boku, moc se mu to nelibi a kope. Nemel by byt uz hlavickou dolu? Naposledy na utz kolem 27 tt lezel dole napric. Nechci rodit cisarem. Obcas citim tvrdnuti prave strany bricha a cela ta strana je tvrda, tak si rikam mozna zadicka nebo hlavicka. U prvniho jsem to tak nemela. Pohyby byly slabe a line. Ale nejak jsem to neresila. Ted si to uzivam. 🙂

jandulinkaa
15. srp 2015

Ahoj, mám přesně to samé 🙂. Malá je hlavičkou dole, doktorka mi to vysvětlila tak, že se obrací z boku na bok, může se i právě hlavičkou posunout do třísla, to je ten tlak 😉 Mám také placentu na přední straně. Také se jí nelíbí, když ležím na boku. Pokud není ještě tvoje mimčo hlavičkou dole, ještě se otočit může.

dindonka
autor
15. srp 2015

@jandulinkaa
Je to jste me potesila ze by mohl byt hlavickou dole. Jsem myslela ze lezi napric kdyz neciim kopance vys jak v podbrisku