icon

Pomáhá sex ke konci těhotenství urychlit porod?

16. čer 2023

Ahojky všem, chci se zeptat pomohl někomu z vás sex? Třeba že vám praskla voda? U první dcery jsme měli sex v 38+6tt a praskla mi voda. Teď jsem 36+1tt 😊 nebo vám začali bolesti? Už mi hodně tvrdne bříško a mám ho už níž. 😊

mamora
16. čer 2023

Mě nepomohla žádná babská rada, ani sex, ani ten Hamiltonův chovat - třikrát a nic. Nakonec jsem 41+3tt šla do nemocnice na vyvolání. Ale porod byl celkem rychlovka. Někdy v deset tableta na vyvolání porodu a 15:31 byl syn na světě

andelka
16. čer 2023

Sex byl dopoledne, malý se narodil 15:30. Ale voda mi nikdy sama nepraskla, vždycky porod začal kontrakcemi.

autor
16. čer 2023

@andelka A můžu se zeptat v jakém týdnu?😊

andelka
17. čer 2023

Týden před tp.

kackabis
17. čer 2023

Mám dnes třetí den po termínu, za sebou dva Hamiltony. Sex probíhá poslední dva týdny dost často, i včera a dnes a nic.. pokud se těm dětem nechce ven, nepomůže ani vymítání 😏

kackabis
Autor odpověď smazal
autor
17. čer 2023

@andelka to jsem měla u první dcery 😊

patypresdevaty
17. čer 2023

Sex jsme měli pravidelně pořád, ke konci jsem po něm měla vždy poslicky, ale porod se mi tím nerozjel. První jsem rodila 10 dní po termínu, druhém termínu

kubesovaadelka
17. čer 2023

Měla jsem sex každý den a nic, Hamilton zabral až na druhý pokus a jiné babské rady si myslím taky nějak nezabrali. Prostě se ozvala až sama chtěla. Břicho jsem měla dole od začátku ledna ale porodila jsem až koncem měsíce v 40+6tt

teryem
18. čer 2023

Já ti nevím, ale asi jo ..zasexovali jsme si a za dvě hodiny mi prdla voda 😂😎

autor
18. čer 2023

@teryem Mě to vyšlo u první dcery😁 v 38+6tt takže ještě mám čas 😁 ve čtvrtek budu 37+0tt