Holky, prosím o radu. Je to zátka? Kdy došlo k porodu?

26. led 2021

Ahojky,
Prosím poradíte mi, kdo to měl třeba stejně? První dítě císařem předčasně, neměla jsem šanci tohle jako u druhého zažít. 🤷‍♀️
Od včera mam po každém utreni hlen na toaletním papíru, myslím, že je to zátka,asi? Mírně mě poboliva v podbřišku a v noci hodně často tvrdne bříško, malou cítím hodně nízko, ale jinak nic. Měl to někdo podobně a kdy došlo k porodu?
36tt.

Děkuji. ❤️

zrzeckas
26. led 2021

Zatka to byt klidne muze. Ale co se tyce porodu, to je individualni. Dokud nepraskne voda nebo nejsou pravidelne kontrakce, tak muzes byt v klidu. Muze odejit zatka, muzes se otevrit treba na 2cm a stejne muzes i prenaset 🙂.... Jinak zatka odchazi i tydny pred porodem 🙂

lili1688
26. led 2021

Prosím potřebovala bych vás názor dnes sem byla na ultrazvuku a jsem 20tt a doktor řekl že čekám asi kluka můžete mi říct z foto jestli je tam vydet holka nebo kluk děkuji w

lentilkah
26. led 2021

@lili1688 Tady videt pohlavi opravdu nejde, kdyz je tam prcek do pasu.

barulina949
26. led 2021

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Nikdy jsem neměla ovulační krvácení, ale poslední dva měsíce jsem po styku s přítelem začla krvácet, ale teď při poslední ovulaci a styku tak jsem měla bez krve. O miminko se snažíme druhým rokem byli jsme i na různých vysetrenich a stále nic až teď mě zarazila ta krev. V sexu jsme pokračovali i během toho ovulačního krvácení, říkali jsem si že je to asi šance k otěhotnění, ale pokaždé jsem dostala menstruaci. Teď ta poslední menstruace byla s vynechanim jednoho dne. A teď čekám na další má se dostavit 7.2. Tak uvidíme.
Děkuji za odpovědi 🙂

klokanka31
26. led 2021

@zrzeckas Tohle je taková blbost 😒 já kdybych čekala až praskne voda nebo až budou kontrakce pravidelné, tak bych vesele porodila doma 😣

ema90
26. led 2021

@lili1688 😂🤦🏼‍♀️ To jako vazne? Pokud ma vase miminko pohlavi na hlave, tak to mozna nekdo odhadne 🙈

lili1688
26. led 2021

@lentilkah děkuji za vaši odp já se moc v týhle foto nevyznám ale můžu se vás zeptat ještě co to může být na fotke je tam vydet takovej výčnělek můžete mi říct co to může být děkuji moc

lili1688
26. led 2021

@ema90 no na hlavě asi ne ale když se koukněte níž možná mi budete vědět říct co to tam je

ema90
26. led 2021

@lili1688 Vite kde byva pohlavi? 🤷🏼‍♀️😀 Dyt to, co krouzkujete na fotce, je nekde v oblasti hrudniku a bricha a ne mezi nohama.

ema90
26. led 2021

@lili1688 Pokud jste pozorovala utz, tak jste si jiste vsimla, ze se miminko ruzne hybe a doktor zameruje ruzne casti tela nebo je dokonce prosviti.
To, co mate zakrouzkovane muze byt cokoli co se vyskytuje okolo hrudniku nebo bricha. Miminko se zrovna hybalo a doktor udelal screen ve chvili, kdy se tam proste zobrazilo “tohle”.
Pohlavi to urcite neni a dal je asi jedno co to je, ne? 🤷🏼‍♀️

lentilkah
26. led 2021

@lili1688 Nejsem odbornik, takze netusim, co to je. Jiste je, ze pohlavi ne.

lili1688
26. led 2021

@ema90 děkuji

autor
26. led 2021

@klokanka31 ahoj, máš jinou zkušenost? Jak to probíhalo u tebe?

klokanka31
26. led 2021

Myslíš porod?

autor
26. led 2021

@klokanka31 ano 🙂

klokanka31
26. led 2021

No tak v neděli ve 2 v noci mě vzbudilo slabé pobolívání v podbřišku jako bych měla očekávat ms, a bolest v kříži. Začala mi odcházet hlenová zátka, ale bolest v podbřišku zmizela. Tak jsem spala dál, ráno jsme se vzbudili, bolest v kříži pořád, ale nepravidelně (po 10 minutách, po 7,po 15...) tak jsem si řekla že jen poslíčci. Jeli jsme do ZOO na výlet, tam jsme půl dne chodili, a pořád jen nepravidelný bolesti zad. Večer jsem doma ještě žehlila a nadávala že jsem se už těšila že to bude porod, a nic. Ráno kolem 4.hod.jsem se vzbudila, furt žádná změna. Jen jsem začala blinkat, tak jsme jeli do porodnice aby mě zkontrolovali, bála jsem se jestli něco není špatně. No a tam na mě čučeli jak na blázna, že nepoznám že rodím, byla jsem na 8 cm a fofry na sál. Takže řeči že do porodnice jen při pravidelných kontrakcích a po odtoku vody jsou podle mě blbost.

autor
26. led 2021

@klokanka31 no teda, tak to bych takto chtěla klidně taky 🙏 mě se odpoledne přidal průjem, zátka stále odchází, tak uvidíme no. 🤷‍♀️ Čert se v tom vyznej. 🤣 Moc děkuji za zkušenost.

klokanka31
26. led 2021

Přeju ti ať ti vyjde porod skvěle jako mně 😊 a co tak píšeš tak to vypadá nadějně 😉

klokanka31
26. led 2021

Ale pro jistotu neočekávej všechny ty zaručený rady jak poznat porod. Tchýně mi říkala "to určitě poznáš, takový bolesti břicha nepřehlídneš". No a já žádný neměla ☺

elyey
28. led 2021

Mě odešla hlenova zátka, asi začaly kontrakce (nepravidelně mě bolela záda, břicho začalo až po X hodinách a stejně mi to šlo pořád hlavně do zad), asi mi lehce tvrdlo bříško, do dvou hodin mi praskla voda, tak už nebylo nad čím dumat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru