icon

Před porodem a nemoc

adells
26. zář 2019

Holky zlatý... Poraďte mi!
Mam 5 dni do terminu, muzu rodit kazdym dnem a ja nastydla jako blazen! Je mi hrozne, mam prisernou rýmu ze nemuzu ani dychat pomalu, v krku me boli... Teploty nastesti zatim nemam. Ale mam fakt strach, potrebuju se z toho dostat okamzite. Byla jste nektera v podobne situaci? Co pomohlo? Dnes budu volat doktorovi samozrejme. Diky moc za odpovedi

denca033
•
26. zář 2019

@adells parelen čaj s citronem a potit

hanih
•
26. zář 2019

@adells Čaj s citronem, vincentku nebo mořskou vodu do nosu, odpočívat. Na bolení krku mám skvělý babský recept - pět kuliček nového koření, pět hřebíčků a kousek skořice svařit cca v litru vody, přidat šťávu z citronu a med. Nám to zatím vždycky pomohlo. A samozřejmě k tomu doktorovi. Soucítím s tebou. Já dostala týden před porodem zánět dutin. Doktorka mi na to dala jen nějaké antibiotické kapky do nosu a v porodnici při kontrole v den termínu na ni pak nadávali, protože se jim můj stav nelíbil, udělali mi crp a zjistili, že ho mám šíleně vysoké, takže jsem stejně dostala antibiotika. Ale bylo mi teda ouvej, protože jsem i kašlala a namohla jsem si z toho žebra, takže jen představa, že budu muset tlačit pro mě byla horor. Nakonec jsem rodila až tři dny po termínu, tak jsem se stihla dát trošku do kupy, a během porodu už mi byla i bolest mezi žebry úplně ukradená 🙂 No, každopádně držím palce!

adells
autor
•
26. zář 2019

@hanih Ajéje tak štěstí že Vše dobře dopadlo! ☺
Děkuji za odpověď. Nakonec je to angína a dostala jsem penicilín... Je to hrozný takhle před porodem když člověk potřebuje sílu.

lencamat
•
26. zář 2019

Ahoj mela jsem to same ve 37tt jsem chytla rýmu a byla nachlazena a ta jsem se chtela vylecit nez porodim ale porodila jsem uzse 37+3tt dalo toby zabrat kdyz je clovek nachlazeny ale zvladla jsem to a jak byla malá na světě podavaly my leky dali my roušku at si ji nenakazim.Tak preji at to dobre zvladnete.

martiniquest
•
26. zář 2019

Je celkem bezne, ze zeny pred porodem onemocni. Mozna ze je to chce prirozene zpomalit 🙃