Problém s dýcháním ve 35. týdnu

galaxy23
6. dub 2019

Ahoj holky,jsem v 35tt a mám prpblém s dýcháním už asi dva měsíce,vím že se to děje kvůli tomu,jak vám malej vše tlačí,ale todle je trochu jiný,bolí mě to mezi prsy až celej hrudník až skoro do klíčních kostí a hrozně špatně se mi dýchá,stává se mi to když dlouho stojim,když dlouho sedím ale taky se to objeví z ničeho nic,taky mám nedostatek železa a dlooooouhodobou rýmu, nemůže to souviset ? Máte zkušenost?

miba10
6. dub 2019

@galaxy23 ahoj může to být i od páteře. Já mívala takové stavy že jsem myslela že mám snad infarkt. Nemohla jsem ani polknout nic. Hrozná bolest. Když jsem byla u dr tak mi řekla, že je to páteř. Samozřejmě to můžeš mít i od něčeho jiného. Zkus to konzultovat s doktorem.

verace81
7. dub 2019

Určitě by si to měla konzultovat s lékařem. Mě říkali, že to mám od toho jak mi malé tlačí na bránici, a až mi břicho klesne tak, že se mi trochu uleví. A s tou rýmou mám zkušenost takovou, že jakmile jsem porodila rýma byla najednou pryč.

syrinxka
7. dub 2019

@galaxy23 Nemám pocit že by mi malý někam tlačil, ale taky se mi špatně dýchá. Trápí mě víc jak 3tydny rýma a ne a ne se jí zbavit. Jsem 36+2tt.Nedostatek železa mám taky. Od té doby co mi ho předepsali tak se mi lépe v noci usíná. Trpěla jsem dost nespavosti. Ale netuším jestli to opravdu může souviset nebo je to náhoda.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru