icon

Proč se mi zmenšilo břicho v 35. týdnu těhotenství?

dadanana
16. zář 2021

Ahoj holky je to dva dny co se mě zmenšilo břicho, ale opravdu to jde vidět. Jak je tohle možné ?
Pohyby citim, nic mi není. Jen je asi jinak poskládaná malá? Nebo jak si to mám vysvětlit? 🤔

Proč se mi zmenšilo břicho v 35. týdnu těhotenství?Proč se mi zmenšilo břicho v 35. týdnu těhotenství?
adula000
16. zář 2021

třeba se miminko jen jinak otočilo.

izzylka
16. zář 2021

Přijde mi, že ti bříško pomalu začíná klesat, tak se mohlo opticky zmenšit a k tomu se mimčo mohlo jinak natočit 👍🏻

dadanana
autor
16. zář 2021

@izzylka děkuji 😌 už mi to psala i žabka že ji přijde že je bříško níž. ❤️

mamikry
16. zář 2021

@dadanana Rekla bych, ze je to normalni. Mne taky vzdycky spadlo brisko a vypadalo mensi, jak male sestupovalo dolu. Jestli se miminko normalne hybe, tak to bude pomala priprava k porodu. 🙂

skarma007
16. zář 2021

ty jo buď ráda 🙂 mě pořád roste a to začínám 40.tt, i když kleslo, tak co týden ho mám prý fakt větší :/

amazonkajanik
16. zář 2021

@dadanana taky bych řekla, že jen změnilo polohu, takže se netlačí od páteře ven, ale je podél. Jestli už je hlavou dolů a bude jako náš prcek, tak si začneš užívat nohy věčně narvané pod žebry 😏

dadanana
autor
16. zář 2021

@amazonkajanik jj je hlavičkou dolů už dva měsíce. 🤣 A ty žebra znám no. Je to pecka 🥴

malanoha
16. zář 2021

Mimco sestoupilo niz do panve a jinak se otocilo.. Nic neobvykleho.

sanyy22
16. zář 2021

@dadanana mě se to tak udělalo, když se mi málej posunul níž

lenulacek
16. zář 2021

@dadanana spadlo dolu 🙂

lenulacek
16. zář 2021

@lenulacek sakra neodeslalo se mi to cele 🙂 spadlo dolu, většinou před porodem mimca klesnou už hlavičkou hodně dolu a tím padem se maminc i uleví co se tyce dýchání 🙂

amazonkajanik
16. zář 2021

@lenulacek úleva v dýchání?! Naopak! Náš frajer mi rval nohy pod žebra a nejlépe v době, kdy jsem řídila a i v den porodu a rozhodně mi v dechu neulevil...spíše příprava na porod 😆

cilkat
16. zář 2021

@amazonkajanik mě se naopak u těch žeber ulevilo, když klesl dolů (taky to bylo kolem 35 tt)... Ale chodit už nějak nebylo jak :D .

lenulacek
16. zář 2021

@amazonkajanik mě se u obou holek ulevilo 🙂 teď jsem 33 a už se modlím ať se mi natlaci níž

amazonkajanik
16. zář 2021

@cilkat ty jo, tak to já měla naopak a mamka se mě smála, že jí vnuk pomstil za to, jak jsem ji trápila 😁 jsem si o jeho nohu mohla zapřít ruku, jak byl roztažený. A to měl při porodu pouhých 2,66kg

amazonkajanik
16. zář 2021

@lenulacek tak já byla celou dobu happy a pak posledních 14 dní totálně vyřízená. Ale spíš než dýchání, tak chůze, jsem byla jak kachna

lenulacek
16. zář 2021

@amazonkajanik konec je hodně sranda no 😃 zezacatku se žena porodu boji a ke konci se modlí ať už konečně

amazonkajanik
16. zář 2021

@lenulacek mno, nás Mudr ujišťovala, že je ještě čas a pak čuměla, co tam děláme (kluk už pár minut na světě a šla jen kolem),to bylo 9h po kontrole na předporodním...