Proč se mi zmenšilo břicho v 35. týdnu těhotenství?
Ahoj holky je to dva dny co se mě zmenšilo břicho, ale opravdu to jde vidět. Jak je tohle možné ?
Pohyby citim, nic mi není. Jen je asi jinak poskládaná malá? Nebo jak si to mám vysvětlit? 🤔

Přijde mi, že ti bříško pomalu začíná klesat, tak se mohlo opticky zmenšit a k tomu se mimčo mohlo jinak natočit 👍🏻
ty jo buď ráda 🙂 mě pořád roste a to začínám 40.tt, i když kleslo, tak co týden ho mám prý fakt větší :/
@dadanana taky bych řekla, že jen změnilo polohu, takže se netlačí od páteře ven, ale je podél. Jestli už je hlavou dolů a bude jako náš prcek, tak si začneš užívat nohy věčně narvané pod žebry 😏
@amazonkajanik jj je hlavičkou dolů už dva měsíce. 🤣 A ty žebra znám no. Je to pecka 🥴
Mimco sestoupilo niz do panve a jinak se otocilo.. Nic neobvykleho.
@lenulacek úleva v dýchání?! Naopak! Náš frajer mi rval nohy pod žebra a nejlépe v době, kdy jsem řídila a i v den porodu a rozhodně mi v dechu neulevil...spíše příprava na porod 😆
@amazonkajanik mě se naopak u těch žeber ulevilo, když klesl dolů (taky to bylo kolem 35 tt)... Ale chodit už nějak nebylo jak :D .
@amazonkajanik mě se u obou holek ulevilo 🙂 teď jsem 33 a už se modlím ať se mi natlaci níž
@cilkat ty jo, tak to já měla naopak a mamka se mě smála, že jí vnuk pomstil za to, jak jsem ji trápila 😁 jsem si o jeho nohu mohla zapřít ruku, jak byl roztažený. A to měl při porodu pouhých 2,66kg
@lenulacek tak já byla celou dobu happy a pak posledních 14 dní totálně vyřízená. Ale spíš než dýchání, tak chůze, jsem byla jak kachna
@amazonkajanik konec je hodně sranda no 😃 zezacatku se žena porodu boji a ke konci se modlí ať už konečně
@lenulacek mno, nás Mudr ujišťovala, že je ještě čas a pak čuměla, co tam děláme (kluk už pár minut na světě a šla jen kolem),to bylo 9h po kontrole na předporodním...

třeba se miminko jen jinak otočilo.