Šly byste se koupat do soukromého bazénu v 37. tt?
Šli by jste se koupat do soukromého bazénu v 37 tt, když Vám lekář řekl, že už se otvíráte na špičku ?To mi řekla v pondělí a dnes jsou tropy... 😒
Šla bych, pro klid duše bych možná použila tampon nebo kalíšek, ale nepekla bych se doma 🙂
Zrovna dneska (40.tt, otevřená minimálně na 2 prsty, pokud se nic nezměnilo od 7.7.) jsem se chladila u nás v bazénu. Vodu máme ošetřenou bazenovou chemii a chlorem, vzala jsem tehotenskej tampon a jak mi bylo fajn 😉 zítra planuji zase.
Já jsem šla se synem na bazén den před termínem, vzala jsem si kalíšek a za 8 hodin začala rodit 😀 ale myslím si, že kalíšek s tím neměl nic společného. V ten den mi už často tvrdlo břicho, takže by to přišlo asi tak jako tak.
Moje odpověď je šla
Já chodila i do veřejných, bez jakéhokoliv problému. Jen jsem si pro jistotu brala tampon🙂
Dle mého gynekologa - pokud žena neměla problémy s koupáním v koupalištích či rybnících před otěhotněním, nebude mít ani v otěhotnění. Prý jsme kvůli těhu výtoku i lépe chránění než mimo těhotenství. Chodila jsem tedy celé těhotenství jak do bazénů, tak i do vody v přírodě, kde jsem si zjistila kvalitu vody. Když jsem se na konci těhotenství a měla jsem strach, že se už otvírám, použila jsem speciální tampony na koupání napuštěné olejem. Jen je lepší udržovat zvýšenou hygienu, převléct se z plavek, hned jak je to možné a opláchnout se. Jinak nevidím problém. Přeji fajn osvěžení 🙂
Dala bych si spešl tampon a šla bych ! Nejenom názor. .. taky jsem se chodila koupat.
jasneze. soukromy, verejny, v tomhle fakt cokoliv s prijatelnou kvalitou vody. a jak pisou holky, pro jistotu vzdy muzes vzit ty tampony

Jasné 😉 kúpanie s otváraním nič nemá...