Střevní potíže ve 34-35 tt

nikol67
9. srp 2018

Ahoj holky, už asi týden mě trápí střevní potíže. Nejhorší je to ráno, obrovské křeče v břiše při stolici(nemám vyloženě průjem,ale pevná stolice to taky není)..dneska sem u toho už málem kolabovala,vylezla sem celá zpocená,až mi bylo asi od těch křečí až na zvracení..pak jdu ještě třeba 2x za den,ale už to není tak intenzivní ty křeče..měla jste to některá z vás?mám to řešit s gynekologem nebo je to normální třeba vlivem hormonů?..také mě napadlo,jestli to není nějaká reakce organismu na přehřátí z těch šilených veder co teď v ČR jsou..co myslíte?

werik153
10. srp 2018

Většinou se takto tělo čistí a připravuje na porod, takže bych to vzhledem k nízkému týdnů těhotenství na gyndě řekla. Ale samozřejmě to může být i z veder.

olidvorakova
11. srp 2018

@nikol67 Mám to samé a jsem ve stejném týdnů těhotenství.Pořád si říkám,že je to prostě vlivem veder,jídla..Špatně spím,tak i tím..A myslím,že celkově v tom těhotenství mám citlivější trávení.Včera jsem byla po víc jak měsíci v poradně a úplně jsem zapomněla se na to zeptat..Tak pokud to nepřejde,asi si zavolám co a jak..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru