Váha během těhotenství. Je normální denní přírůstek jeden kilogram?
Ahoj holky jak je to s přibíráním jsem 32+1tt a upřímně mě šokovalo že se dne na den se váha zvedla skoro o 1 kg a každý den skoro o kilo. Je to normální?
Nemáte otoky, nezadrzujete vodu? Vážíte se vždycky na lacno a ve stejných věcech třeba? A vaha neblbne?
@pampeliska1313 otoky nemám, vážím se na lačno po ránu
Kolik si zatim pribrala od zacatku? Vazis se porad na stejne vahe a v obleceni? Porad treba triko a kratase?
No to moc normální není, kilo za týden dejme tomu, ale každý den to je moc. Jak dlouho takové rychlé nabírání trvá?
To musí být otoky, určitě bych se poradila s gynekologem
@ivetkafek18 do teď jsem přibrala 10 kg. Ano pořád stejná váha i stejný oděv
@krisstina93 pár dnů
@majaa123 tak to je dobry 🙂 ja pribrala mnohem vic. Bud v klidu. Venku je vedro zda se ti to protoze pijes hodne tekutin a zavodnujes se 🙂
@majaa123 a pořád to pokračuje, nebo to bylo jen těch pár dnů? Ono je totiž celkem normální takový jeden skok. Zažila jsem, že jsem byla na kontrole u Dr a na další za 14 dní sem měla několik kilo navíc, tak se sestřička smála a říkala, že je to normální, že jednou za těhotenství ta váha takhle rychle může poškodit. Já se teda nevazila každý den, tak nevím kolik sem přibírala denně.
@ivetkafek18 ano piju teď více tekutiny než obvyklé tak možná to bude ono
@majaa123 ja bych byla v klidu 🙂 kdyby to bylo spatne ja myslim ze by ti doktor neco rekl nebo aspon naznacil

@majaa123 Kazdy den kilo normální není. Jak jsi na tom s tlakem? Nemotá se ti hlava nebo tak? Nemusí to být, ale pozor na preeklampsii.