icon

Zelený výtok ve 29. týdnu

bubu889
21. led 2019

Ahoj,
Mám problém a i mě se to blbě píše ale mám výtok a vypadá to jako zelená rýma 😫😫 neteče to ale jde to pokouskách že mě .. Je to normální nebo ne ? Jsem ve 29 týdnů tak nevím . Jako jdu dneska k doktorovi ale chci se vás zeptat zda to z vás někdo takhle měl ?
Děkuji za odpověď 😊

Strana
z2
moly001
5. bře 2019

@bubu889 je to krásná bojovnice! Moc Vám držím pěsti! 😘

bubu889
autor
19. bře 2019

@moly001 děkuji 😊

bubu889
autor
22. bře 2019
bubu889
autor
22. bře 2019

Tak konečně jsme se dočkali a po neděli jdeme domu ❤️❤️❤️ váha 2070g❤️
Moc všem děkuji za podporu a že jste nám drželi palce 😊😊

xxxdeny
22. bře 2019

@bubu889 no vy jste holky sikovnyyyyy❤️❤️❤️❤️ ten start mate vybojovanej. Ted uz bude jen dobre. 🥀☺️

bubu889
autor
23. bře 2019

@xxxdeny Děkuji ❤️😊😊😊😊 Jsem ráda že tohle všechno dopadlo dobře 💖💖💖

elkoo
4. zář 2019

@bubu889 gratuluju! ❤️ A zeptám se, jak na to přišli že je to zkazena plodovka? Jela jste znovu k doktorovi, nebo proč vás napadlo jít k lékaři ještě jednou? Ja jsem teda hospitalizovana v nemocnici od 26 týdne kvůli hrozícímu předčasnýmu porodu, dvojcata, dnes jsem 29+6 a mám tak zelený hlenity vytok, ale jen na toaletaku. Bolí mě dneska dole břicho a záda. Brali mi krev, moc, stery, ale výsledky budou az a za dva dny...

bubu889
autor
6. zář 2019

@elkoo Až když jsem začala rodit a jela jsem richlou do nemocnice a tam mi to řekl doktor.. Jinak Gynekolog mu řekl že to nic není a poslal me Domů a za dva dni jsem porodila 😔

bubu889
autor
6. zář 2019

@elkoo Jinak malá je moje první dcera a celou dobu těhotenství mi bylo špatně a zhubla jsem a taky mě stále bolelo břicho a byla jsem nemocná a furt kašel a rýmu.. Neměla jsem na nic sílu.. Holt jsme měli smůlu v to že nás doopravdy odbyl a já si to nechala líbit.. Stále o tom přemýšlím co mohlo být a co ne.. Jak a proč 🤷‍♀️ Jsem stoho stále vedle i když je to 7 měsíců ale ne to furt přijde jako včera. Neříkám že nemám radost ze to malá zvládla a je moc šikovná a je na úrovni 4 měsíčního miminka.. Ale i já si zažila své a šíleně jsem trpěla bolesti i do teď.. Není nic jednoduché.. A vy máte štěstí že se o vás stále starají já to štěstí neměla 😏

Strana
z2