Zkušenosti s chudokrevností v těhotenství. Jak jste to řešily?
Měla jste taky nějaká nebo máte?
V obou těhotenstvích jsem ke konci brala tardyferon a to dříve než 33tt
Mám celý život, Dr dá tabletky ... Neboj vůbec to není nic vážného 😉😉😉
Taky mám celozivotne, v těhotenství to bylo ještě o fous horší. Dr napsala železo. Říkala, ze je to poměrně časté a nedostatkem trpí skoro každá těhotná. Nic závažného.
syntetický železo je dost sračka... suplementovala jsem něčím jiným, než předepsávanou klasikou. ta snad napáchá víc škody, než užitku... kdybys ho taky nechtěla jíst, napiš do zprávy, můžu něco doporučit;)
@uzivatelkapetra na internetu straší že dítě může být nějak nemocný (mentálně, opožděné)a jak dopadly porody v pohodě?
@kate1992 tak když to železo doplníš, tak to je v normě, a pak nemá proč to způsobovat problémy 🙂
@normalnimatka snad ano 🙂
@kate1992 klid, nečti si katastrofické scénáře, to bys musela mít toho železa tak málo, že by tě rovnou hnali na infuze, případně kdybys to měla opravdu hodně blbé a vůbec to neřešila...v těh.to má každá druhá🙂 chodím na hematologii od puberty a nikdy se o ničem takovém doktoři ani nezmínili, berou to úplně normálně 🙂
@kate1992 vůbec se ničeho neboj, možná (a to fakt hodně možná) se něco může stát, když se to hrubě zanedbá... hodně holek má v těhotenství nedostatek železa a nikomu se nic neděje

Ano. Špatně vstřebávám železo, takže beru léky jak v těh., tak i mimo něj.